Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθε τι είναι και γιατί κάποιοι άντρες κάνουν αυξητική γάμπας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών, φανερώνουν πως διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των αντρών που καταφεύγουν σε έναν πλαστικό χειρουργό και μάλιστα μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που ζητούν οι άντρες, είναι η αυξητική γάμπας.

Η συγκεκριμένη επέμβαση έχει γίνει δημοφιλής, καθώς φαίνεται πως πολλοί άντρες επιθυμούν να έχουν περισσότερο όγκο στις γάμπες, αλλά δεν μπορούν να το πετύχουν με τη γυμναστική και έτσι καταφεύγουν στη προσθετική γάμπας.

Μάλιστα είναι μια επέμβαση αρκετά δημοφιλής στους body builders.

Όμως την ίδια επέμβαση κάνουν και κάποιοι που απλά νιώθουν πως έχουν "στραβές" ή πολύ αδύνατες γάμπες και ενίοτε καταφεύγουν σε αυτή την επέμβαση και ασθενείς που πάσχουν από

  • Πολιομυελίτιδα
  • Δισχιδής Ράχη
  • Ραιβοιπποποδία (Club Feet)

Με ποιους τρόπους όμως γίνεται αυτή η επέμβαση; Δείτε τι διαβάσαμε σε ιστοσελίδες κλινικών που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις.

Η αυξητική γάμπας γίνεται με τρεις τρόπους:

Τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης

Με μια μικρή τομή πίσω από το γόνατο, ο γιατρός θα τοποθετήσει κάτω απ’ την περιτονεία του γαστροκνημίου μυ, το κατάλληλο σχήμα ενθέματος σιλικόνης για τη δική σας περίπτωση. Είναι μια επέμβαση που γίνεται με μέθη ή επισκληρίδιο αναισθησία. Η επέμβαση διαρκεί μια ώρα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Η γάμπα δείχνει πιο «γεμάτη», πιο δυνατή και πιο καλλίγραμμη.

Οι ασθενείς διανυκτερεύουν ένα βράδυ στη κλινική και επιστρέφουν στην εργασία τους μετά από μια εβδομάδα. Για 7 μέρες θα πρέπει να φοράτε αντιθρομβωτικές κάλτσες. Καλό θα είναι για το πρώτο καιρό να τοποθετούνται τα πόδια σε μαξιλάρια όταν κάθεστε. Μπορείτε να περπατήσετε αμέσως αλλά με μέτρο. Καλό θα είναι να αποφύγετε για 2-3 εβδομάδες την έκθεση στον ήλιο. Πλήρης αποκατάσταση και επιστροφή στο γυμναστήριο γίνεται μετά τις 4 εβδομάδες.

Μεταφορά λίπους

Η μεταφορά λίπους γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν χρήζει νοσηλείας. Με τη διαδικασία αυτή, αφαιρούμε λίπος από άλλες περιοχές του σώματος και αφού το επεξεργαστούμε, το εμφυτεύουμε στις γάμπες με λεπτές σύριγγες. Είναι μια διαδικασία χωρίς επιπλοκές, εφόσον το υλικό που χρησιμοποιούμε (λίπος) προέρχεται απ’ το ίδιο μας το σώμα, όμως ο όγκος που μπορούμε να πετύχουμε είναι μικρότερος από εκείνον που επιτυγχάνεται με τα ενθέματα σιλικόνης. Επίσης, λόγω του ότι το λίπος απορροφάται από τον οργανισμό, μπορεί να χρειαστεί η επανάληψη της διαδικασίας 2 ή και 3 φορές.

Έγχυση υαλουρονικού οξέος

Με τοπική αναισθησία και χωρίς τομές γίνεται έγχυση υαλουρονικού οξέος μεγάλης πυκνότητας, για τη ενίσχυση του όγκου της γάμπας. Σε 12-18 μήνες όμως χρειάζεται η επανάληψη της διαδικασίας διότι το υαλουρονικό, απορροφάται από τον οργανισμό.

Πηγή: mag.sigmalive.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.