Κώστας Αντετοκούνμπο, ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής του NBA

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Γιάννης είναι ο "Greek Freak" που σπάει τα ρεκόρ στο NBA, αλλά ο αδελφός του Κώστας είναι αυτός που το κατέκτησε!

Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά το πρωτάθλημα στο NBA.

Μπορεί να είχε μικρή συμμετοχή στη σεζόν των Λέικερς, αλλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία. Ο 22χρονος σέντερ έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Ο διεθνής άσος, που... πρόλαβε τα αδέρφια του, Γιάννη και Θανάση των Μπακς, θα φορέσει το δαχτυλίδι των πρωταθλητών έχοντας αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ μετρώντας 1,4 πόντους σε 4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Συγχαρητήρια από τον Γιάννη

Συγκινημένος και υπερήφανος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την μεγάλη στιγμή που έζησε ο αδελφός του Κώστας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA.

Οι καταιγιστικοί Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να επικρατήσουν με 106-93 των Μαϊάμι Χιτ στο Game 6 των Τελικών του NBA και να κατακτήσουν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέκτησε τον τίτλο του MVP και ο Κώστας πανηγύρισε έχοντας στον ένα ώμο του την ελληνική σημαία και στον άλλο αυτή της Νιγηρίας.

"Συγχαρητήρια Κώστα, είμαι τόσο υπερήφανος!! Είσαι ένα Πρωταθλητής. Αυτός είναι ένας τρόπος εκπροσώπησης τόσο της οικογένειάς μας όσο και των χωρών μας", έγραψε χαρακτηριστικά ο "Greek Freak".

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ