Κορωνοϊός: Πρόγραμμα γυμναστικής για τους γείτονες σε καραντίνα

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Ισπανία έχει μπει σε καραντίνα και ο πρώην αρχηγός της Ουέσκα, Χουάνχο Καμάτσο, βρήκε ένα τρόπο ώστε να συνεχίσει να γυμνάζεται και παράλληλα να γυμνάζει και τους γείτονες του.

Το "μένουμε σπίτι" πλέον είναι παγκόσμια καμπάνια και πλέον κάποιες χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία έχουν μπει σε καραντίνα μετά τα τελευταία κρούσματα που υπήρξαν από τον κορονοϊό.

Η Ισπανία έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή πόλη, μετά την Ιταλία, που περνάει δύσκολες ώρες και οι κάτοικοι της αναγκάστηκαν να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι για όσο χρειαστεί.

Αυτό όμως δεν σταματά κανέναν από το να γυμνάζεται και να προσπαθεί να περάσει λίγη ώρα κάνοντας κάτι που του αρέσει και που τον ευχαριστεί έστω και μόνος του ή ως δάσκαλος για τους... γειτονές του.

Αυτό έγινε σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στην Ισπανία όταν ο πρώην αρχηγός της Ουέσκα, Χουάνχο Καμάτσο, βγήκε στον υπαίθριο χώρο των κατοικιών που διαμένει, ξεκίνησε να γυμνάζεται και είδε στα μπαλκόνια τους γειτόνες του να κάνουν ότι και αυτός.

Οπότε έκανε ένα πρόγραμμα γυμναστικής αρκετά απλό για να το ακολουθούν στα μπαλκόνια τους μικροί και μεγάλοι ένοικοι που βρίσκονται σε απομόνωση.

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ