Εκτός γυμναστηρίων οι ανεμβολίαστοι - Βάζουν... αγγελίες και πωλούν τις συνδρομές τους

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Νέα δεδομένα και στα γυμναστήρια φέρνουν τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους καθώς από αύριο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους σε αυτούς τους χώρους σε μία ακόμα προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας.

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων σε μία προσπάθεια να μην χάσουν τους ανεμβολίαστους αθλούμενους «παγώνουν» τις ετήσιες συνδρομές, ενώ κάποιοι άλλοι τις πωλούν στο διαδίκτυο καθώς δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εμβολιαστούν.

Οι αγγελίες

 συνδρομές γυμναστηρίου

συνδρομές γυμναστηρίου

συνδρομές γυμναστηρίου

Χαρακτηριστικές είναι αγγελίες που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στα social media.

«Πωλείται συνδρομή σε γυμναστήριο στο Ν. Ηράκλειο λόγω περιορισμών. Χρήση πισίνας, όργανα και ομαδικά».

«Πωλούνται 2 συνδρομές γυμναστηρίου στο Παγκράτι 50 ευρώ. Όχι παζάρια. Δεν πηγαίνω λόγω μέτρων καραντίνας. Μόνο σοβαρές προτάσεις».

«Η μείωση του τζίρου μας είναι ακριβώς η ίδια με το ανεμβολίαστο ποσοστό του πληθυσμού. Δηλαδή πολύ κοντά στο 40%. Θα πρέπει η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για τη στήριξη μας καθώς όπως είναι γνωστό τα γυμναστήρια έμειναν το προηγούμενο διάστημα για αρκετό καιρό κλειστά», τονίζει ο Αλέξανδρος Κιόσης.

«Εμείς έχουμε ήδη ''παγώσει'' τις συνδρομές των ανεμβολίαστων. Τους είπαμε ότι η συνδρομή τους θα συνεχίσει να ισχύει όταν αρθούν οι περιορισμοί. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν θα εισπράττουμε. Πρέπει να βρεθεί μία λύση ώστε οι επιχειρήσεις μας να παραμείνουν υγιείς», συμπληρώνει.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ