Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τους γυμνικούς αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας, στο... γυμνικό aerobic του Λονδίνου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρώην αθλητής του ρέστλινγκ και νυν προσωπικός γυμναστής, εγκαινιάζει το Φεβρουάριο το νέο του εγχείρημα - Άντρες, γυναίκες και γκέι στην ίδια αίθουσα.

Άλλοι κάνουν λόγο για έμπνευση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας... Άλλοι για τη νέα τάση στη γυμναστική... Άλλοι πάλι, για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ενδεχομένως να κάνει τη διαφορά... Όποιο από τα τρία παραπάνω ισχύει, η είδηση είναι μία. Τον επόμενο μήνα, το Λονδίνο «ανοίγει τις πύλες» του στην πρώτη οργανωμένη τάξη... γυμναστικής με γυμνά άτομα και από τα δύο φύλα.

Στην Αρχαία Ελλάδα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν γυμνικοί και συμμετείχαν μόνο άντρες. Η... βρετανική version αφορά αερόμπικ, γυμναστική και άλλα είδη που χρησιμοποιούνται στο personal training, προσαρμοσμένα σε ένα πιο μαζικό στυλ. Ο πρώην αθλητής του Ρέστλινγκ και νυν προσωπικός γυμναστής, Κέιθ ΜακΝίβεν, ανακοίνωσε ότι από το Φεβρουάριο ξεκινά το νέο είδος γυμναστικής, με γυμνούς άνδρες και γυναίκες, σε ειδικό χώρο που εξασφάλισε στο Λονδίνο.

naked yoga

Το εγχείρημα αυτό γίνεται ακόμη πιο... πικάντικο, καθώς ο ΜακΝίβεν ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές τάξεις για άντρες και γυναίκες, αλλά θα γυμνάζονται όλοι μαζί, δίχως να φορούν ούτε το... ελάχιστο ένδυμα πάνω τους.

Ο πρώην αθλητής του Ρέστλινγκ δεν... πρωτοπορεί, καθώς ήδη ένα γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη έχει δημιουργήσει τάξεις για γυμνούς, σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο και ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες. Επίσης, στην Αυστραλία έχει εξελιχθεί σε μόδα η γυμνή γιόγκα.

Η διαφορά στη... βρετανική version, είναι ότι η... γυμνική γυμναστική θα είναι πιο μαζική και θα είναι... ανάμεικτη, καθώς θα γυμνάζονται μαζί άντρες, γυναίκες και γκέι.

Ο ΜακΝίβεν πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη αίσθηση του σώματος, καθώς οι αθλητές θα μπορούν να διακρίνουν στους καθρέπτες τις κινήσεις των μυών τους, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

naked training1

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός που άφησε το Λονδίνο και το Λος Άντζελες για χάρη της Κρήτης!
  • Το Barry’s Bootcamp μεταμορφώνει τη σκληρή προπόνηση σε κανονικό πάρτι!
  • Ένας bodybuilder σε ηλικία 80 ετών τρομάζει κόσμο με τους μύες του! (photos)
  • Ο τύπος που τρέχει 370 μαραθώνιους σε ένα χρόνο!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.