Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι είναι το πόδι ενός ποδηλάτη μετά από σκληρή προπόνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μία ανατριχιαστική φωτογραφία μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram ένας ποδηλάτης, δείχνοντας πώς παραμορφώθηκε το πόδι του μετά από έναν απαιτητικό αγώνα.

Σόκαρε τους οπαδούς του ένας πρώην παγκόσμιο πρωταθλητής ποδηλασίας που δίνει μάχη με την βουλιμία, αναρτώντας μια φωτογραφία των υπερβολικά αδύνατων ποδιών του.

Ο 35χρονος Σλοβένος ποδηλάτης Γιάνεζ Μπράικοβιτς, δημοσίευσε εικόνες των υπερβολικά αδύνατων ποδιών του, καθώς επέστρεψε στην ποδηλασία, μετά την απαγόρευση 10 μηνών λόγω ντόπινγκ.

podilatis jani brajkovits

Είχε απομακρυνθεί από τους αγώνες τον Ιούλιο του περασμένου έτους αφού βρέθηκε θετικός στην μεθυλεξαναναμίνη, η οποία όπως είπε υπήρχε σε συμπλήρωμα διατροφής που έπαιρνε κατά την διάρκεια της μάχης του ενάντια στην διατροφική διαταραχή.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2004, ανέβασε μια φωτογραφία του αριστερού του ποδιού που δείχνει καθαρά κάθε μυ μετά την επιστροφή του στο CRO Race στην Κροατία όπου κατέλαβε την 38η θέση. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το θέμα είναι να μην τα σκ@@@@ τώρα». Φυσικά, οι θαυμαστές του έσπευσαν να σχολιάσουν στην φωτογραφία, με κάποιον να γράφει «Πονάει αυτό;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It's only about not fucking it up now ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jani Brajkovic (@janibrajkovic) στις

 

«Είναι σαν να βλέπεις κάθε μυ σε έναν άτλαντα ανατομίας»
Ο επίσημος γιατρός της κροατικής ομάδας σκι, δήλωσε: «Έχω δει ποδηλάτες μετά από τρεις εβδομάδες αγώνων ποδηλασίας στην Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, να μοιάζουν όπως αυτός. Τα πόδια τους ήταν απίστευτα μικροσκοπικά, χωρίς ίχνος λίπους, ακόμη και αφυδατωμένα τόσο που κάθε οστό ήταν ευδιάκριτο όπως οι φλέβες στο πρόσωπο και το σώμα. Είναι σαν να βλέπεις κάθε μυ σε έναν άτλαντα ανατομίας».

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.