Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δείτε το τρέιλερ για το THROW DOWN mma championship 2 (16 Φεβρουαρίου 2013, γήπεδο "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Στις 16 Φεβρουαρίου στο στάδιο Γεώργιος Στεφανόπουλος (πρώην Μαζαράκη) στο Περιστέρι θα λάβει χώρα το THROW DOWN mma championship 2. 

9 αγώνες mma θα περιλαμβάνει το main event  και 3 αγώνες muay thai. Οι αγώνες mma θα είναι διάρκειας δύο γύρων των πέντε λεπτών ενώ για το Thai τρείς γύροι των δύο λεπτών. Οι αγώνες  θα διεξαχθούν σε οκτάγωνο κλουβί  και οι καλύτεροι Έλληνες mma’ers  θα διαγωνισθούν για την διάκριση και για μία θέση στο Max-Fight στην Βουλγαρία. Αθλητές από την Hellas Top Team , K-1 Brasa ,Luta livre, Diamond Camp ,Petroutsos Team και άλλες μεγάλες σχολές των mma θα σχηματίζουν την fight card της διοργάνωσης , ενώ θα πλαισιωθεί με τρείς εκρηκτικούς αγώνες(για πρώτη φορά σε κλουβί) Muay  Thai με αθλητές από το Diamond Camp, Nas Camp, Pliakos Camp, Gitsas Camp και Κritikos Camp. 

Στα pre-games  θα υπάρχουν αγώνες mma διάρκειας ενός πενταλέπτου και αγώνες Muay  Thai διάρκειας 3 γύρων x 1,5 λεπτό.

Οι διοργανωτές θα τοποθετήσουν σε εξέδρα το οκτάγωνο κλουβί όπου θα εισέρχονται οι αθλητές περπατώντας στον υπερυψωμένο διάδρομο κάτω από τα φώτα, τα λέιζερ, τα ρομποτικά και τον ήχο της μουσικής. Τρείς κάμερες θα καλύψουν την διοργάνωση ώστε να μην χαθεί τίποτε από την δράση των αγώνων. Στο  χώρο γύρω από το οκτάγωνο θα τοποθετηθούν ροτόντες 7 ατόμων για τους  χορηγούς και για τους Vip καλεσμένους.

 

Χορηγός επικοινωνίας το iFitnessbook.com

Πολυμέσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Εκτονώσου και «χτίσε» σώμα με πολεμικές τέχνες
  • Γιώργος Σακκουλής: «Οι πολεμικές τέχνες είναι τρόπος ζωής για μένα»
  • Zlatan: Κάνω τα πιο πολλά push ups και γουστάρω MMA!
  • Συνέντευξη: Σταμάτης Μωρούλης QNT Athlete
  • Συνέντευξη: Σταμάτης Μωρούλης QNT Athlete
  • Α.Σ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ: 6ο Hellas Top Team Championship (14 Απριλίου 2013) Grappling & mma
loading...