Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

THE BATTLE IV: Δικαίως η δημοφιλέστερη διοργάνωση! Πλήρης επιτυχία και με το παραπάνω...

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Το The Battle IV ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους. Διοργανωτές, χορηγοί, αθλητές, προπονητές και όλοι όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το σόου, nσου δημιουργούσε την εντύπωση ότι δεν διεξάγεται στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Το επίπεδο της οργάνωσης ήταν πολύ υψηλό. 
 
Τα ζευγάρια των αγώνων ήταν αμφίρροπα αλλά και η δομή του προγράμματος ήταν  εξαιρετική. Ο «Mr Battle »  Στέφανος Κωνσταντινίδης  είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο iFitnessbook.com  ότι  όλοι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και είχε απόλυτο δίκιο. Το κοινό που γέμισε το κλειστό της Γλυφάδας έδειξε από τους pregame αγώνες τον ενθουσιασμό του και ζεστάθηκε για το main event που θα ακολουθούσε.  
 
Δέκα αναμετρήσεις «φωτιά» μετά τις 20:00  ξεσήκωσαν το κοινό τόσο με την διακύμανση τους όσο και με το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν.  Μετά την παρουσίαση των «μονομάχων» ακολούθησαν  6  πολύ δυνατά ζευγάρια. Από αυτά  ξεχώρισε το "αντίο" του Φίλιππου  Χρυσάκη που είχε δηλώσει ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος του αγώνας, το πρώτο βήμα της Τζένης Τασίδου στην επαγγελματική πυγμαχία, ο φοβερός ρυθμός στο ζευγάρι Θανάση  Κίλλα vs Tiger Nordin  αλλά και το εντυπωσιακό νοκ  αουτ  στον 4ο γύρο του Νεκτάριου Ουζούνη επί του Γιάννη Νταβέλα. Το κοινό έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από το θέαμα αλλά ακόμη δεν είχε δει τα καλύτερα. 
 
 
Ακολούθησαν 4 αγώνες για ζώνη: Τον χορό άνοιξαν οι Νίκος Γκίκας και Νίκος Παπαδημητρίου  για την ζώνη MIDDLEWEIGHT FIGHTER (K1 rules, στα -72 kg) με νικητή τον πρώτο. Στη δεύτερη ζώνη ακολούθησε η τεράστια μάχη ρεβανς από πέρσι των δύο Αλέξανδρων (Νικολαίδης  vs  Χατζηχρόνογλου), η εξέδρα πήρε «φωτιά», το παιχνίδι ήταν από τα πιο θεαματικά της χρονιάς και τελικά ο Α. Χατζηχρόνογλου διατήρησε τη ζώνη LIGHTHEAVYWEIGHTFIGHTER (k1 rules, - 81 kg). Στη συνέχεια ο Παύλος Καπώνης  έδωσε το δικό του σόου απέναντι στον Τούρκο Ερκάν  Βαρόλ για τη ζώνη (ULTIMATE CHAMPION, FULL MUAY THAI, -71 kg) και επικράτησε άνετα του αντιπάλου του διατηρώντας τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Τούρκος έφαγε αρκετό ξύλο με τον αγώνα να τελειώνει μέσα σε αποθέωση για τον Έλληνα αθλητή. 
 
Στην τελευταία αναμέτρηση ο Αντώνης Τζώρος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση υποτάσσοντας το «θηρίο» από την Ολλανδία (2.10) Colin George . Ο Τζώρος όχι μόνο δεν μάσησε από τον πανύψηλο αντίπαλο του αλλά κυνήγησε το νοκ αουτ σε όλους τους γύρους και τελικά πήρε τη ζώνη HEAVYWEIGHTFIGHTER (K1 rules). Hταν μία υπέροχη βραδιά με σούπερ αναμετρήσεις που όσοι βρέθηκαν εκεί αποζημιώθηκαν από το θέαμα και ήδη έχουν το μυαλό τους στο επόμενο Battle που όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου στο South Beach  στη Βούλα.
 
Επιμέλεια: Γρηγόρης Βακιρλής
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • "Best Fighter of the year 2013" o νέος θεσμός που όμοιος δεν ξανάγινε! Change The Game!
  • Α.Σ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ: 6ο Hellas Top Team Championship (14 Απριλίου 2013) Grappling & mma
  • THE BATTLE IV: Σε εξαιρετική φόρμα ο Αντώνης Τζώρος!
  • THE BATTLE IV: Σπουδαία νίκη της Τασίδου στον πρώτο της επαγγελματικό αγώνα
  • THE BATTLE IV: Ο Χατζηχρόνογλου επικράτησε του Νικολαϊδη στη ρεβάνς για τη ζώνη!
  • THE BATTLE IV: O Παύλος Καπώνης επικράτησε άνετα του Ερκάλ Βαρόν!
loading...