Red Bull Home Run - 1η Μαρτίου στα Καλάβρυτα

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Skiers και snowboarders στη μαζικότερη κατάβαση με μοναδικό όπλο την ταχύτητα!

 

Μια κατάβαση για ερασιτέχνες αλλά και pro skiers και snowboarders που θα μείνει στην ιστορία. Το Σάββατο 1η Μαρτίου, στις 16:00 το Red Bull Home Run έρχεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προσκαλώντας όσους ξέρουν να τσουλάνε στο χιόνι, να πάρουν τα πέδιλα ή τις σανίδες τους και να κατέβουν όσο πιο γρήγορα μπορούν την μήκους 3.210 μέτρων πίστα του αγώνα.

 

 

Πρόκειται για τη μαζικότερη αλλά και μεγαλύτερη κατάβαση ski και snowboard που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην κόκκινη πίστα Νεφέλη και τη συνέχειά της, τη μπλε πίστα Δανάη. Οι συμμετέχοντες αφού πάρουν εκκίνηση τύπου “Le Mans” χωρίς πέδιλα και σανίδες, θα τρέξουν να τα φορέσουν λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλούνται να βάλουν όλο τους το πείσμα, την τεχνική και την αντοχή, διεκδικώντας την πιο γρήγορη κατάβαση μέχρι τον τερματισμό στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων. Νικητές θα είναι οι τρεις πρώτοι skiers και οι τρεις πρώτοι snowboarders που θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Ακόμα, θα δοθεί βραβείο Fastest Female και για τις δύο κατηγορίες ενώ για όλους τους νικητές προβλέπονται χρηματικά έπαθλα καθώς και κληρώσεις δώρων για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

 

 

Από την κορυφή του αναβατήρα «Στύγα» μέχρι το περίφημο Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων, σε έναν αγώνα που μετρά μόνο η ταχύτητα, μπορεί η χρήση κράνους να είναι υποχρεωτική, αλλά δεδομένου του εορταστικού τριημέρου, καλό θα είναι η αμφίεση να κινείται … στο πνεύμα του Καρναβαλιού γιατί στο τέλος η αποκριάτικη φαντασία θα ανταμειφθεί!  

 

 

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο apres ski party της χρονιάς στο Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων με τους Blend Mishkin και BNC (Cast-a-Blast, My Room Raise The Dead) να αναλαμβάνουν τα decks.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε την ημέρα του αγώνα είτε συμπληρώνοντας από σήμερα τη σχετική φόρμα εδώ.

Δείτε το teaser clip εδώ:

http://www.redbull.com/gr/el/snow/stories/1331629905286/homerun-opoios-ftasei-prwtos

Για πληροφορίες:http://www.redbull.com/gr/el/snow/events/1331627177475/red-bull-homerun#homerun

 

 

=

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • H Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά το Red Bull X-Fighters!
  • Red Bull Home Run Kalavrita 2014!
  • Βόλτα… στο βουνό με το ποδήλατο
loading...