O personal trainer από τη Βουλγαρία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Μοντέλο εσωρούχων της 4Invictus, personal trainer με βίντεο και διαδικτυακές συμβουλές, ιδιοκτήτης αλυσίδας γυμναστηρίων στη Σόφια και συγγραφέας, ο Λαζάρ Αντζελοφ, έχει σίγουρα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι: τη γυμναστική και το διαδίκτυο.
 
Είναι μόλις 30 χρονών και έχει ήδη χτίσει μία σημαντική καριέρα στο χώρο της γυμναστικής και του μόντελινγκ, ωστόσο πριν ασχοληθεί με το bodybuilding έπαιζε επαγγελματικό μπάσκετ για 10 χρόνια και ήδη από 16 ετών ήταν στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Βουλγαρίας.
 
Σε ηλικία 18 ετών πήγε στο στρατό όπου βρήκε την κλίση του – το bodybuilding. Εγινε σταθερό μέρος της ζωής του και πήρε πιστοποιητικό για προσωπικός γυμναστής από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού. Εκτοτε δουλεύει με ανθρώπους, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
 
Το σώμα του, οι φιλοδοξίες και οι σκέψεις που μοιράζεται στο διαδίκτυο αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθεια.
 
Λόγω των χιλιάδων ερωτήσεων και μηνυμάτων που λαμβάνει κάθε μέρα σχετικά με τη γυμναστική και τη διατροφή αποφάσισε να δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα - lazarangelov.com, όπου λύνει όλες τις απορίες των φαν του με κατατοπιστικά βίντεο και οδηγίες. Εχει γράψει επίσης το βιβλίο «ABS: The secret revealed» όπου παρουσιάζει τα μυστικά διατροφής και άσκησης για τέλειους κοιλιακούς
 
Επίσης μοιράζεται την καθημερινότητα του στο Instagram και το Facebook δίνοντας κουράγιο στους φαν του ότι η σκληρή δουλειά ανταμοίβεται.
 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να «κάψεις» λίπος χωρίς στερήσεις
  • H γυναίκα που γύμναζε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (pics)
  • Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε προσωπικό γυμναστή;
  • Μάκης Μαραγκός: «Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα είναι η υποστήριξη του κόσμου»
  • Τι τρώνε για πρωινό οι personal trainers; 5 προτάσεις για όσους γυμνάζονται
  • Πώς θα γίνεις ο καλύτερος personal trainer του εαυτού σου
loading...