Ο Καραγκούνης θα εκτελούσε το πέμπτο πέναλτι

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Γιώργος μεν, όχι όμως ο Σαμαράς, αλλά ο Καραγκούνης θα εκτελούσε το πέμπτο πέναλτι της Εθνικής αν δεν τελείωνε πρόωρα η διαδικασία στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. 
 
Όλοι υπέθεσαν πως ο Γιώργος Σαμαράς θα ήταν ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης της Εθνικής που θα εκτελούσε πέναλτι στη διαδικασία που έκρινε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ. 
Άλλωστε το ευτυχές προηγούμενο με την εκτέλεση που χάρισε την πρόκριση στους «16» κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στις καθυστερήσεις οδηγούσε αβίαστα στο συμπέρασμα αυτό. 
 
Λάθος όμως! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιθετικός της Σέλτικ ζήτησε από τον Φερνάντο Σάντος να μην εκτελέσει πέναλτι, πιθανότατα λόγω κούρασης. Μάλιστα ο «Σαμ» φέρεται να μην ήθελε να πάρει θέση πίσω από την άσπρη βούλα ακόμη κι αν χρειαζόταν άλλος εκτελεστής μετά τους πέντε πρώτους. 
 
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη του και έτσι μετά τους Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλο, Χολέμπας και Γκέκα θα έπαιρνε σειρά ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά δυστυχώς δεν χρειάστηκε να εκτελέσει. 
 
 
 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ