Προπόνηση στην άμμο για τέλειο σώμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ωραία η γυμναστική στο γυμναστήριο, αλλά τώρα το καλοκαίρι τι γίνεται;

Εάν έχετε βάλει τη γυμναστική στη καθημερινότητά σας σίγουρα είναι ένα ζήτημα το τι θα κάνετε στις διακοπές. Και συγκεκριμένα, πού θα προπονείστε αν έχετε κανονίσει ταξιδάκι.

Η παραλία είναι ένα τέλειο μέρος για εσάς που δεν θέλετε να χάσετε την προπόνησή σας.

Πως θα γίνει αυτό; Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!!

**Αν σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα δοκίμασε το παρακάτω πρόγραμμα και δεν θα χάσεις!

ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ, ΤΟΝΩΣΗ ΜΥΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Dr.Patrick Owen, έχει δημιουργήσει ένα εξωφρενικά σκληρό πρόγραμμα προπόνησης, απολύτως ισάξιο μιας «καυτής» ρουτίνας στο γυμναστήριο, το οποίο μπορείτε να κάνετε στον τόπο των διακοπών σας.

Τι θα χρειαστείτε μόνο; Οκτώ κώνους προπόνησης για να οριοθετήσετε τις αποστάσεις -κάτι που εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί με όποιο άλλο αξεσουάρ σας βρίσκεται εύκαιρο στο εξοχικό ή στην παραλία. Κουβαδάκια, ή βότσαλα. Τοποθετήστε τα σε μια ευθεία με δέκα βήματα απόστασης το ένα από το άλλο και ξεκινήστε.

Κάθε κώνος προσδιορίζει κι έναν διαφορετικό σταθμό του πλήρους κύκλου του προγράμματος, όπου θα πρέπει να εκτελείτε μια συγκεκριμένη άσκηση επί ένα λεπτό. Έτσι, οκτώ κώνοι μεταφράζονται σε οκτώ ασκήσεις. Πριν περάσετε στον επόμενο κώνο, πάρτε ανάσες για μισό λεπτό. Ο Dr. Owen εκτέλεσε με τη σειρά τις εξής ασκήσεις:

Κώνος 1: Burpees
Κώνος 2: Ποδηλατικά ροκανίσματα
Κώνος 3: Κάμψεις
Κώνος 4: Πλάγιες προβολές skater
Κώνος 5: Σανίδα
Κώνος 6: Προβολές με αναπηδήσεις
Κώνος 7: Βυθίσεις τρικεφάλων
Κώνος 8: Jumping jacks
Αφού ολοκληρώσετε κάθε κύκλο, επιστρέφετε στην αρχή και επαναλαμβάνετε δυο φορές.

Τελειώνοντας και με το δεύτερο γύρο προχωράτε στο τελικό στάδιο του προγράμματος, τα σπριντ: από τον κώνο 1 και πίσω, στη συνέχεια στον κώνο 2 και πίσω, και ούτω καθεξής μέχρι τον κώνο 5.

 

 

Πηγή: mensnews.gr

 001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ