2 ασκήσεις για πελώριο όγκο και τέραστιες καύσεις λίπους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα CrossFit πρόγραμμα που θα βάλει φωτιά στον μεταβολισμό σου.

Nα σου συστήσουμε τη μέθοδο EMOM (σ.σ: Every Minute of the Minute) όπου ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου για αυξήσεις όγκο, να επιταχύνεις τον μεταβολισμό σου και, τελικά, να τεστάρεις σε ποιο επίπεδο fitness πραγματικά βρίσκεται. Τι ακριβώς όμως είναι αυτή η μέθοδος, τι απαιτεί και τι αποτελέσματα θα έχεις αν επιλέξεις να τη βάλεις στο ρεπερτόριό σου; Ας δούμε τι έχει να πει ο εξειδικευμένος συντάκτης επί του θέματος Andrew Tracey.

"Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει να κάνει με τον ρυθμό και δουλεύει τμηματικά σε κάθε πλευρά του σώματος" λέει χαρακτηριστικά ο Tracey ενώ συμπληρώνει ότι τα αποτελέσματα έρχονται με πιο φυσικό και ισορροπημένο τρόπο. Ας δούμε όμως τι εννοούμε όταν λέμε EMOM: Πρόκειται για μία μέθοδο που προέρχεται από το CrossFit και απαιτεί συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων ανά λεπτό. Κάθε λεπτό που περνάει οφείλεις να προσθέτεις και από μία επανάληψη σε κάθε άσκηση μέχρις ότου να μην μπορείς να εκτελέσεις τις απαιτούμενες επαναλήψεις μέσα σε ένα λεπτό.

To πρόγραμμα
Έτσι, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσεις στο πρώτο λεπτό με μία ανάποδη προβολή προς τα αριστερά, στη συνέχεια στα δεξιά, πριν επιχειρήσεις clean & press με το αριστερό και ύστερα με το δεξί χέρι. Στο επόμενο λεπτό οι επαναλήψεις γίνονται δύο, πριν γίνουν τρεις και πάει λέγοντας.

 

Ανάποδες προβολές με αλτήρες

Πρόγραμμα για γρήγορες καύσεις και μεγάλο όγκο

Επαναλήψεις: 1 (στο πρώτο λεπτό) - 2 ( στο δεύτερο λεπτό) - 3 (στο τρίτο λεπτό) μέχρι να μην μπορείς να βγάλεις τις επαναλήψεις σε 60 δευτερόλεπτα.

Clean & Press

Clean & Press

Επαναλήψεις: 1 (στο πρώτο λεπτό) - 2 ( στο δεύτερο λεπτό) - 3 (στο τρίτο λεπτό) μέχρι να μην μπορείς να βγάλεις τις επαναλήψεις σε 60 δευτερόλεπτα.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μυϊκή προστασία στο CrossTraining by X-TREME Stores