Μια γρήγορη προπόνηση γυμνάζει ταυτόχρονα 300 μύες του σώματος (video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πως θα γυμνάσεις 300 μυς ταυτόχρονα; Μια γρήγορη προπόνηση μπορεί να σου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα!

Η διάρκεια της είναι 15 λεπτά και πως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας του Ultimate Warrior Workouts και γυμνάζει 300 μύες από όλο το σώμα σου.

Φυσικά αυτή την προπόνηση είναι καλό να την εντάξεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα μια φορά την εβδομάδα συνδυασμένη με αεροβική. Μια άλλη επιλογή είναι να την κάνεις τις μέρες που σε πιέζει ο χρόνος!

Κάνε 10 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και συμπλήρωσε όσα σετ μπορείς σε 15 λεπτά. Κάνε ένα σύντομο διάλειμμα όταν χρειάζεται και συνέχισε τις ασκήσεις μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Καθώς βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση, αύξησε τις επαναλήψεις ή μείωσε τον χρόνο του διαλείμματος.

Δες τι κάνεις:

Body-Weight Squat
Στάσου όρθιος με τα πόδια σου ανοιχτά όσο οι ώμοι σου. Χαμήλωσε το σώμα σου όσο μπορείς, ωθώντας τους γοφούς σου πίσω και κάμπτοντας τα γόνατά σου μέχρι οι μηροί σου να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Στάσου για λίγο και σήκω ξανά όρθιος.

 

 

Judo pushup
Ξεκίνησε σε μια θέση pushup, μετακίνησε τα πόδια σου προς τα εμπρός, σηκώνοντας παράλληλα τους γοφούς έτσι ώστε το σώμα σου να σχηματίζει σχεδόν ανάποδο V. Χαμήλωσε το μπροστινό μέρος του σώματός σου μέχρι το πηγούνι να πλησιάσει στο πάτωμα. Στη συνέχεια χαμήλωσε τους γοφούς σου καθώς σηκώνεις το κεφάλι και τους ώμους σου προς το ταβάνι. Τώρα αντίστρεψε την κίνηση και επίστρεψε στην αρχική θέση.

 

 

Sprinter Situp
Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σου στην ευθεία και τα χέρια στα πλάγια, κρατώντας τους αγκώνες σου λυγισμένους σε 90 μοίρες. Μετά στρίψε το πάνω μέρος του σώματος προς τα αριστερά και φέρε το αριστερό γόνατο προς το δεξί σου αγκώνα. Επανάφερε το σώμα σου στην αρχική του θέση και επανάλαβε στα δεξιά. Αυτό είναι 1 rep.

 

 

Πηγή: activeman.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ