Μήπως με το περπάτημα καις περισσότερο απ' ότι με το τρέξιμο;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

H καλύτερη μέθοδος για να αποχαιρετήσεις το περιττό λίπος είναι η χαμηλής έντασης cardio γυμναστική, όπως το περπάτημα, επειδή στοχεύει στις λιποαποθήκες και ξεκινά από εκεί την καύση.

Το δόγμα «τα αγαθά κόποις κτώνται» , κοινώς αν δεν λιώσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα, είναι ίσως αυτό που έχεις ακούσει περισσότερο από καθετί άλλο όταν μιλάς για γυμναστική ή συμβουλεύεσαι κάποιον ειδικό για το πώς να φτιάξεις το κορμί σου. Τι θα έλεγες, όμως, αν σου αποκαλύπταμε ότι ο εύκολος δρόμος είναι και ο πιο αποτελεσματικός;

Σύμφωνα με τον personal trainer και διατροφολόγο Harley Pasternak, που έχει αναλάβει πολλούς σταρ του Χόλιγουντ, ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις λίπος είναι το περπάτημα.

Αν και ανά λεπτό καις περισσότερες θερμίδες κάνοντας πιο έντονες ασκήσεις cardio όπως το τρέξιμο, η καλύτερη μέθοδος για να αποχαιρετήσεις το περιττό λίπος είναι η χαμηλής έντασης cardio γυμναστική, όπως το περπάτημα, επειδή στοχεύει στις λιποαποθήκες και ξεκινά από εκεί την καύση.

Πέρα απ' αυτό, ο Harley έχει διαπιστώσει ότι όσοι πιέζουν πολύ τους εαυτούς τους στη γυμναστική έχουν περισσότερες πιθανότητες να φάνε μετά ένα γεμάτο λιπαρά και ζάχαρη σνακ, ως είδος επιβράβευσης. Άρα; Μηδέν εις το πηλίκο.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ