Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη στο Γυμναστήριο !!!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

 

Του Tony Schober
 

Καθ 'όλη μου τη ζωή στο γυμναστήριο, έχω κάνει σχεδόν κάθε λάθος που μπορεί να υπάρξει. Κάνοντας αυτά τα λάθη και μαθαίνοντας από αυτά σε κάνει έναν καλύτερο αθλητή. Ωστόσο, μαθαίνοντας από τα λάθη των άλλων σας κάνει πιο σοφούς. Πιο κάτω είναι τα 5 μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει, και που σχεδόν όλοι πιθανότατα να κάνουν στη ζωή τους. 


 

 

 

Κάνετε Ασκήσεις που δεν Απολαμβάνετε
 

Συνήθιζα να πιστεύω ότι για να είμαι σε φόρμα ή για να έχω μια συγκεκριμένη εμφάνιση θα έπρεπε να κάνω κάποια συγκεκριμένη άσκηση. Έκανα λάθος, και το κίνητρό μου είχε χαθεί ως αποτέλεσμα. Η άσκηση θα πρέπει να σας κάνει ευτυχισμένους. Θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι με τη σκέψη της άσκησης σας. Αν φοβάστε τη στιγμή της αυριανής σας προπόνησης, πώς περιμένετε αυτή η υγιής συνήθεια να διαρκέσει για μια ζωή; Βρείτε μια σωματική δραστηριότητα που σας αρέσει και αγαπάτε και ποτέ δεν θα χρειαστεί να ασκηθείτε στη ζωή σας.


 

 

 

Κάνετε Υπερβολική Άσκηση
 

Η άσκηση είναι καλή, έτσι όσο περισσότερη κάνετε τόσο καλύτερο - έτσι δεν είναι; Λάθος. Έχω προσπαθήσει να γυμναστώ περισσότερο στη θέση μιας κακής διατροφής στο παρελθόν και έχω αποτύχει παταγωδώς κάθε φορά. Το ποσό της άσκησης που απαιτείται για να "ακυρώσει" ένα άχρηστο γεύμα είναι τεράστια. Επιπλέον, πάντα οδηγούσε σε τραυματισμό. Είναι βεβαίως δυνατό να κάνετε ώρες έντονης άσκησης ημερησίως, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε  για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τα περισσότερα άτομα που θέλουν να είναι σε φόρμα και υγιείς, μερικές έντονες προπονήσεις την εβδομάδα σε συνδυασμό με την διατήρηση μιας ενεργής ζωής είναι αρκετά.


 

 

 

Συνεχίζετε την Άσκηση ενώ είστε Τραυματισμένοι
 

Μέχρι και σήμερα ακόμα δυσκολεύομαι με αυτό. Πάντα τυχαίνει να τραυματίζομαι στην κορυφή του κίνητρου μου. Δεν θέλω να σταματήσω την άσκηση – πραγματικά δεν θέλω. Μεγάλο λάθος! Ως αποτέλεσμα, γυμνάζομαι μέσα από τον πόνο και ο τραυματισμός ποτέ δεν καλυτερεύει. Θα περάσω από τα 5 στάδια της θλίψης πριν τελικά κάνω το σωστό - να ξεκουράσω τον τραυματισμό μου. Ξέρω ότι δεν θέλετε να σταματήσετε, αλλά πιστέψτε με, όσο περισσότερο αναβάλλετε την ανάκαμψη του τραυματισμού, τόσο περισσότερο πρόκειται να περιμένετε για να μπορέσετε να επανέλθετε σε πλήρη ένταση. 


 

 

 

Ανεπαρκές Ζέσταμα
 

Στο σχολείο διδάχθηκα να κάνω σωστό ζέσταμα κάνοντας στατικές διατάσεις. Οι στατικές διατάσεις είναι διατάσεις που κρατάτε για ένα χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, σκύβοντας και αγγίζοντας  τα δάχτυλα των ποδιών σας και διατηρώντας την στάση για 10 δευτερόλεπτα. Αργότερα έμαθα ότι αυτό δεν πρόσφερε πολλά για τη βελτίωση της μυϊκής απόδοσης ή τη μείωση των τραυματισμών. Αντ 'αυτού, οι δυναμικές διατάσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Οι δυναμικές διατάσεις παράγουν σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα πρωτόκολλα των στατικών διατάσεων.


 

 

 

Προπονώντας το Εγώ σας, αντί τους Μύες σας
 

Κατά την αρχική μου καριέρα στο γυμναστήριο, δεν επρόκειτο να εκτελούσα άσκηση η οποία να μην έχει ένα σημαντικό ποσό βάρους. Πόσο καλά ένιωθε το εγώ μου! Δυστυχώς, αυτό ήρθε εις βάρος της μυϊκής μου ανάπτυξης. Σήμερα, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που βλέπω στο γυμναστήριο. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Προπονηθείτε με ένα βάρος που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη τεχνική και να προχωρήσετε μέσα από το πλήρες εύρος της κίνησης. 

 

 

 

Πηγή: Coachcalorie.com

 

http://fit-blaster.com/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν δεν ασκείσαι για 2 εβδομάδες;
  • Από αυτά τα λάθη δεν χάνετε το λίπος στην κοιλιά
  • «Χτίσε» τους μύες της πλάτης με μια άσκηση!
  • Πώς θα μείνουμε για πάντα νέοι; Η άσκηση που «νικά» τον χρόνο
  • Πως θα γυμναστείτε αποτελεσματικά σε λίγο χρόνο και χωρίς εξοπλισμό
  • Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε όταν κάνουμε σεξ το καλοκαίρι
loading...