Γυμναστική με λάστιχα στο σπίτι, η εύκολη και οικονομική λύση για να είστε πάντα σε φόρμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ξεκίνησε ως βοήθημα αποκατάστασης για άτομα με κινητικές δυσκολίες και μετατραυματικές παθήσεις, για να εξελιχθεί πλέον σε μια από τις πιο διαδεδομένες και αποδοτικές μεθόδους άσκησης για ολόκληρο το σώμα! Η προπόνηση με λάστιχα  προσφέρει ισορροπημένη εκγύμναση και συμβάλλει άμεσα στην αύξηση της μυϊκής μάζας, την ενδυνάμωση και το κάψιμο λίπους. Ακολουθώντας κάποιους απλούς κανόνες, μπορεί να εκτελεστεί άφοβα στο δικό σας χώρο και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πολύ χαμηλού κόστους.

Πρόκειται για μια μέθοδο προπόνησης που βασίζεται στη δημιουργία αντίστασης και την προοδευτική αύξησή της. Επιτρέπει πολύ μεγάλο εύρος κίνησης κι επιλογών στις ασκήσεις και πετυχαίνει έναν καταπληκτικό συνδυασμό αποτελεσμάτων: ενδυνάμωση των πρωταγωνιστών μυών (που κάνουν την κίνηση ) και διάταση-stretching των ανταγωνιστών μυών (που κάνουν την αντίθετη κίνηση).

Οικονομικά Λάστιχα Γυμναστικής

Σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, τα λάστιχα δεν καταπονούν τις αρθρώσεις και παρέχουν ιδανική αντίσταση για τη γράμμωση και την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων αλλά και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Το επίπεδο δυσκολίας κατά την διάρκεια της άσκησης εξαρτάται από το πόσο σκληρό είναι το λάστιχο. Το χρώμα στα λάστιχα που θα βρείτε στην αγορά χαρακτηρίζει συνήθως και το βαθμό σκληρότητας και προσφερόμενης αντίστασης.

πηγή: www.besttips.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πόσο δύσκολο είναι να ξαναβρούμε την φόρμα μας μετά από αποχή;
  • Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού
  • 5 ιδανικοί τρόποι να κρατηθείς σε φόρμα το καλοκαίρι!
  • 10 τρόποι για να διατηρήσεις τη φόρμα σου μετά τις γιορτές
  • 5 ασκήσεις για κοιλιακούς με μπάλα που γίνονται παντού
  • H πιο αποτελεσματική αερόβια άσκηση για το σπίτι (video)
loading...