9 πράγματα που εκνευρίζουν τους personal trainers!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι γνωστό ότι η γυμναστική αυξάνει τα επίπεδα ευτυχίας και μας δίνει περισσότερη ενέργεια για να αντέξουμε μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, κάποιες φορές, η προπόνηση μπορεί να αποδειχθεί βασανιστήριο και για εσένα, αλλά και για τον personal trainer σου, που όπως αποδεικνύεται έχει τουλάχιστον 9 λόγους για να εκνευριστεί μαζί σου:

1. Όταν λες ψέματα για τις διατροφικές σου συνήθειες. Με το να αποκρύπτεις τις ατασθαλίες σου ο γυμναστής σου δυσκολεύεται και να σου βγάλει το κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν θα δείτε τα αποτελέσματα που περιμένετε και οι δύο!

2. Όταν δεν είσαι έτοιμος, συνεπής, ή όταν βαριέσαι να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των ασκήσεων που σου δίνει ο γυμναστής σου. Πρέπει να το θέλεις 100% για να δεις διαφορά στο σώμα σου και να κάνεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι.

3. Όταν είσαι εθισμένος στο κινητό σου και κατά τη διάρκεια της προπόνησης μιλάς σε αυτό ή στέλνεις μηνύματα. Όχι μόνο είναι αγενές, αλλά εμποδίζει και τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Οπότε λοιπόν, είναι καλύτερο να αφήνεις το κινητό σου στα αποδυτήρια.

4. Όταν ο μόνος σου στόχος είναι να χάσεις βάρος και δεν σκέφτεσαι τα οφέλη της γυμναστικής πέρα από αυτό που είναι η βελτίωση του ποσοστού λίπους στο σώμα σου, η σταθεροποίηση των παλμών σου, η αρτηριακή σου πίεση, τα επίπεδα χοληστερίνης σου, η ενδυνάμωση της καρδιάς και του κορμού σου, ανεξάρτητα με το τι δείχνει η ζυγαριά!

5. Όταν αντιμετωπίζεις την προπόνηση σαν τιμωρία. Οι γυμναστές υποστηρίζουν ότι για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, πρέπει να αντιμετωπίζεις τις ασκήσεις σαν μία διασκεδαστική και θετική εμπειρία. Αν δεν σου αρέσει να γυμνάζεσαι με τις συμβατικές μεθόδους, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς άλλους τρόπους όπως είναι π.χ. ο χορός.

6. Όταν δεν αναφέρεις τραυματισμούς που έχεις. Αυτό δεν επιτρέπει στον γυμναστή σου να σου δώσει τις κατάλληλες ασκήσεις που δεν θα καταπονήσουν το σώμα σου στο τραυματισμένο σημείο και μπορεί να αποβεί καταστροφικό στο τέλος της προπόνησης.

7. Όταν κάνεις τις ασκήσεις με τον δικό σου τρόπο, ή όταν εφευρίσκεις δικές σου ασκήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γυμναστή σου για να πετύχεις τον στόχο σου, αλλά και για να μην τραυματίσεις το σώμα σου.

8. Όταν αποσυντονίζεσαι την ώρα της προπόνησης. Όταν μιλάς με τους φίλους σου στο γυμναστήριο ή όταν όπως είπαμε και πιο πάνω ασχολείσαι με το κινητό σου. Χάνεις την ώρα σου και δυσκολεύεις και το έργο του γυμναστή σου.

9. Όταν δεν αναγνωρίζεις ότι μία ισορροπημένη διατροφή είναι το Α και το Ω στην επιτυχή απώλεια βάρους και τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Πηγή: myfit.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Tα λάθη που κάνεις μετά την προπόνηση και σε κρατούν... πίσω!
  • Πως θα γυμναστείτε αποτελεσματικά σε λίγο χρόνο και χωρίς εξοπλισμό
  • Οι 3 ασκήσεις που χρειάζεσαι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι
  • 3 απλές ασκήσεις που θα λιώσουν το λίπος στο δεκάλεπτο
  • Αύξηση μυικής μάζας για την περίοδο του χειμώνα!
  • Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις για μυϊκή οικοδόμηση;
loading...