Τρεις μπάλες… τρεις δυνατές προπονήσεις στη παραλία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πολύς κόσμος να σταματάει τις προπονήσεις και τις αθλητικές του δραστηριότητες», προτιμώντας να ξοδέψει τον ελεύθερο του χρόνο και λίγο παραπάνω στις παραλίες.

Ακολουθούν κάποιες εύκολες λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε φυσική δραστηριότητα ακόμα και στην παραλία συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου…. Διασκεδάζοντας δηλαδή να κάνετε και τη γυμναστική σας.

Βάζοντας μία μπάλα στο αυτοκίνητο σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε μια ολοκληρωμένη προπόνηση όπου και αν πάτε και κυρίως υπό την μορφή παιχνιδιού!

Beach volley

Ας αρχίσουμε με το beach volley… στα περισσότερα μέρη όλο και κάποιο φιλέ υπάρχει. Παίρνεις την παρέα σου βρίσκεις και μια «αντίπαλη» παρέα και η μάχη αρχίζει! Πάσες καρφιά service άλματα για μπλοκ υποδοχές και χωρίς να το καταλάβεις έχουν περάσει 3 σετ έχεις δουλέψει αερόβια ικανότητα σε κάποιο βαθμό έχεις γυμνάσει το μυϊκό σου σύστημα και έχεις κάψει θερμίδες και λίπος. Οι χαμένοι κερνάνε τους καφέδες… Μην βιαστείς να βρεις δικαιολογία για την ύπαρξη η όχι κάποιου φιλέ. Ακόμα και σε ερημική παραλία να είσαι μόνο με την παρέα σου απλά ο ένας απέναντι απ τον άλλο και παίζετε πάσες με δάχτυλα μανσέτες και καρφιά σαν να παίζεις αγώνα πιστέψτε με!

Beach soccer

Τώρα όσον αφορά τον βασιλιά των σπορ έχει και αυτός θέση στην παραλία και μάλιστα δεσπόζουσα! Beach soccer… τους κανόνες τους ξέρετε δεν αλλάζουν. Μόνο που θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στο τρέξιμο στη άμμο με πιθανόν πιασμένες γάμπες την άλλη μέρα και δυσκολίες με την συμπεριφορά της μπάλας. Με το ποδόσφαιρο στην άμμο δουλεύετε πολύ καλά αερόβια καίτε λίπος και θερμίδες και γυμνάζεται πάρα πολύ τα πόδια σας! Επίσης να αναφέρω πως και 2 άτομα ακόμα μπορούν να παίξουν άνετα και να προπονηθούν εξίσου καλά ανταλλάσοντας πάσες με έντονο ρυθμό. Σας παρακαλώ προσοχή στους τριγύρω λουώμενους δεν φταιν σε τίποτα να φαν καμιά μπάλα στο κεφάλι!

Water... volley ή water polo

Τέλος αν ζεσταίνεστε πολύ και δεν αντέχεται να παίζετε μες τον ήλιο και την καυτή άμμο μπείτε μέσα στο νερό και παίξτε volley ή ένα τύπου water polo δημιουργώντας 2 νοητά τέρματα σε μια απόσταση τουλάχιστον10 μέτραμεταξύ τους και έτσι μπορείτε να σουτάρετε ο ένας στον άλλο προσπαθώντας να επιτύχετε τέρμα. Γυμνάζετε πολύ καλά πόδια και κορμό γιατί αντιμετωπίζουν την αντίσταση του νερού και φυσικά τα χέρια σας από τα σουτ.

Πηγή: activeman.gr

0000 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιατί κάνει καλό να περπατάμε ξυπόλητοι στην άμμο
  • 3 καλοκαιρινά σνακ με λίγες θερμίδες!
  • Πώς να φτιάξεις σώμα για παραλία σε λιγότερο από μήνα
  • Ανακάλυψε τρόπους ενυδάτωσης για τους καλοκαιρινούς μήνες
  • Οι καλοκαιρινές τροφές για να ξεφουσκώσεις πριν την παραλία
  • Συμβουλές για να κάνετε το καλοκαιρινό τρέξιμο διασκεδαστικό και ασφαλές
loading...