Το νούμερο ένα σημάδι ότι δεν γυμνάζονται οι κοιλιακοί σου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είσαι στη μέση μιας προπόνησης και έχει έρθει η ώρα για τους κοιλιακούς...

Ο personal trainer σου σου εξηγεί πώς ακριβώς πρέπει να κάνεις την άσκηση και ποια σημεία πρέπει να νιώθεις ότι «καίνε». Όλα φαίνονται σωστά, αλλά εσύ δεν πονάς στο σωστό σημείο! Τι συμβαίνει;

Εάν αισθάνεται κάψιμο στους γοφούς σου και όχι στους κοιλιακούς σου, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις κακή κινητικότητα του ισχίου. Οι τραυματισμοί στο παρελθόν, η προπόνησή σου ή ακόμα και ο τρόπος ζωής σου μπορεί να επηρεάσουν την κινητικότητα του ισχίου σου, όπως επίσης και την ευκαμψία σου.

Αυτό θα μπορούσε να συνδεθεί και με τους τετρακέφάλούς σου. Οι περιοχές του σώματός σου που αναφέρουμε παραπάνω συνδέονται όλες μεταξύ τους.

Τι πρέπει να κάνεις;

Πρώτα πρέπει να παρατηρήσεις εάν οι γοφοί σου «καίνε» πριν τον κορμό σου κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πιθανότητα χρησιμοποιείς δύναμη απ’ τους γοφούς σου για να κάνεις κοιλιακούς.

Επειδή οι γοφοί και ο κορμός σου είναι συνδεδεμένοι, θα χρησιμοποιείς πάντα τα ισχία κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και η αίσθηση δυσφορίας όταν πιέζεις μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα είναι φυσιολογική.

Ωστόσο, εάν αισθάνεσαι πόνο στους γοφούς, απόφυγε να κάνεις την άσκηση που σε κάνει να υποφέρεις και ρώτησε τον προπονητή σου εάν υπάρχει κάποια εναλλακτική άσκηση που θα σου φέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

Πηγή: ipop.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς μοιάζει ένας άντρας με πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα του
  • Πως θα γυμναστείτε αποτελεσματικά σε λίγο χρόνο και χωρίς εξοπλισμό
  • Πώς να φτιάξεις σώμα για παραλία σε λιγότερο από μήνα
  • Πως να γυμνάζεστε σωστά το πρωί με στόχο το χάσιμο λίπους
  • Πως να χτίσεις κοιλιακούς στο κρεβάτι σου με μόνο 5 λεπτά τη μέρα!
  • Είναι καλύτερo να γυμνάζεσαι μέσα ή έξω;
loading...