Πώς χωρίς κόπο θα αποκτήσεις νεανικό και σφριγηλό σώμα

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτή η πρωτοποριακή -3D- μέθοδος λιποαναρρόφησης εγγυάται να αποκτήσεις το κορμί που ονειρεύεσαι σε χρόνο μηδέν.

Το λίπος (στις τροφές) πολλοί αγάπησαν. Το πάχος (που συνεπάγονται αυτές οι τροφές), κανείς. Ακριβώς όπως συμβαίνει και στις γυναίκες, έτσι ακριβώς και πάρα πολλοί άντρες πάσχουν από λιποδυστροφία, δηλαδή δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος, όπως είναι οι μηροί («ψωμάκια»), η κοιλιά και η μέση, το πρόσωπο (διπλοσάγονο), ακόμη και το στήθος (γυναικομαστία). Κύριες αιτίες των συμπτωμάτων λιποδυστροφίας είναι η ακατάστατη και πρόχειρη διατροφή, η έλλειψη άσκησης και το έντονο εργασιακό στρες, καταστάσεις που συναντώνται σε μια μεγάλη μερίδα αντρών του δυτικού κόσμου. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σου έχουμε τα πιο καλά νέα: από σήμερα, η εικόνα του σώματός σου μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγη ώρα, χάρη σε μια πρωτοποριακή μέθοδο λιποαναρρόφησης- λιπογλυπτικής, την 3D-SAFELIPO.

Αυτή η επαναστατική εξέλιξη της τεχνικής της λιποαναρρόφησης, εγγυάται την άμεση και μόνιμη διόρθωση όλων των ατελειών του αντρικού σώματος που έχει δημιουργήσει η λιποδυστροφία (ακόμη και την ορατή εμφάνιση six pack!).

Σε τι διαφέρει η 3D λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική με την κλασική λιποαναρρόφηση
Στην κλασική λιποαναρρόφηση ο ασθενής τοποθετείται μπρούμυτα ή ύπτια στο χειρουργικό τραπέζι. Αμέσως μετά τη διήθηση των ιστών με τοπικό αναισθητικό διάλυμα ξεκινάει η αναρρόφηση του λίπους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιώνουμε αρκετά αλλά τελικά να μην μπορούμε πολλές φορές να πετύχουμε μεγάλη ευκρίνεια στο περίγραμμα του κορμού. Αυτό το καταφέρνει η καινοτόμος τεχνική 3D-SAFELIPO, χάρη σε ειδικά σχεδιασμένες “κάνουλες” οι οποίες συνδέονται σε μια συσκευή-γεννήτρια που προκαλεί παλμική κίνηση-δόνηση (Power Assisted Liposuction), εναλλάσσοντας τη θέση του κορμού στο χειρουργικό τραπέζι, έτσι ώστε ο γιατρός να έχει τον απόλυτο έλεγχο του σμιλέματος του σώματος ανά πάσα στιγμή.

Οι τομές από όπου μπαίνουν οι “κάνουλες” τοποθετούνται σε στρατηγικές θέσεις κοντά στα σημεία τοπικού πάχους (μέση, στήθος, κοιλιά, γλουτοί, έσω τμήμα μηρών, γόνατα κλπ.), ωστόσο, το λίπος που αφαιρείται δεν πηγαίνει στα σκουπίδια αλλά μεταμοσχεύεται επιλεκτικά σε σημεία του σώματος που απαιτούν ανόρθωση και κάθε είδους αισθητική παρέμβαση ώστε να δείχνει αρμονικό.

Το αποτέλεσμα στην 3D λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την φιλοσοφία της αρμονίας και την βαθιά τεχνογνωσία της ανατομίας που διέπει τον γιατρό, όσο και με την υψηλή ποιότητα του ειδικού εξοπλισμού.

Τι αναισθησία εφαρμόζεται κατά την 3D λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική
Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, νευροληπτοαναλγησία (μέθη), επισκληρίδιος ή γενική αναισθησία ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος και την έκταση της τοπικής λιποδυστροφίας.

Τι να περιμένεις αμέσως μετά την επέμβαση
Ένας ελαστικός κορσές συγκρατεί τα σημεία επέμβασης στη νέα ανορθωμένη θέση τους και περιορίζει την ανάπτυξη οιδήματος. Πρόκειται για ειδικό κορσέ λιποαναρρόφησης σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει όλες τις δραστηριότητες.

Πότε μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες
Σε επεμβάσεις μικρών επιφανειών τοπικής λιποδυστροφίας (βλέπε προγούλι) η αποκατάσταση είναι πολύ γρήγορη και με σχεδόν καμία ταλαιπωρία. Ο ασθενής μπορεί να φύγει από την κλινική και να πάει στο σπίτι του αμέσως μετά την επέμβαση. Όταν όμως έχουμε μεγάλου βαθμού λιποδυστροφία και επεμβαίνουμε σε πολλές περιοχές στο σώμα, τότε ο ασθενής παραμένει για 24 ώρες στην κλινική.

Πρακτικά, όταν γίνεται 3D-SAFELIPO μόνο σε γλουτούς, κοιλιά, στήθος ή χέρια και μηρούς τότε ο ασθενής φοράει τον ειδικό κορσέ, δε μένει καθόλου στην κλινική και μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μετά από 2 το πολύ 3 ημέρες.

Info: Ευχαριστούμε τον Δρ. Μιχάλη Κουτσούρη, πλαστικό χειρουργό, επιστημονικό υπεύθυνο των Koutsouris Plastic Surgery centers σε Κολωνάκι, Ναύπλιο, Τρίπολη (www.koutsouris.gr, Facebook: Μιχάλης Κουτσούρης, Instagram: @m_koutsouris).

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ