Πόσες φορές την εβδομάδα χρειάζεται να κάνεις κοιλιακούς;

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς ώστε να δεις αποτέλεσμα;

Και κυρίως πόσες επαναλήψεις θα πρέπει να κάνεις; Τέσσερις γυμναστές, ο καθένας με την ιδιότητά του απαντούν!

Η περιοχή της κοιλιάς είναι η πιο δύσκολη για να γυμναστεί και να δεις τη γράμμωση που θέλεις. Και ναι, ό,τι ασκήσεις κι αν κάνεις, αν δεν κάνεις κοιλιακούς, δουλειά δεν γίνεται. Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς ώστε να δεις αποτέλεσμα;

Τέσσερις γυμναστές απαντούν στο πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς!

Γυμναστής pilates

O Molly Sigman, γυμναστής Pilates, μιλώντας στο Popsugar, πρότεινε να γυμνάζεις κάθε μέρα από λίγο τον κορμό ή να ενσωματώσεις ασκήσεις που εστιάζουν σε αυτόν τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα. Ο ίδιος δήλωσε πως και με τις pilates μπορείς να γυμνάσεις τους κοιλιακούς, ενώ είσαι συγκεντρωμένος.

Γυμναστής TRX

Η Corey Phelps, γυμνάστρια TRX και Spinning, δήλωσε πως πρέπει να κάνουμε ασκήσεις ειδικές για τους κοιλιακούς τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ( ή μέρα παρά μέρα) αν θέλεις να δεις αποτελέσματα. Επί πρόσθετα, προτείνει να κάνεις αερόβια άσκηση αλλά και ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα, όπως squats and deadlifts, τα οποία θα χτίσουν έναν γερό κορμό.

Γυμναστής HIIT

Απ’ τη μεριά του ο Nick Pags μας συμβουλεύει να κάνουμε κοιλιακούς κάθε μέρα. «Επειδή χρησιμοποιείς τόσο πολύ τον κορμό σου καθημερινά, πρέπει να κάνεις κοιλιακούς πιο συχνά απ’ όσο νομίζεις. Περίπου 10 λεπτά καθημερινά αρκούν!

Personal Trainer

Και ο Ridge Davis προτείνει να κάνεις κοιλιακούς σε καθημερινή βάση. «Οι κοιλιακοί είναι η δύναμη για όλες τις κινήσεις και τις ασκήσεις οπότε είναι σημαντικό αν τους ενεργοποιήσεις πριν κάνεις βάρη».

Όλοι οι γυμναστές συμφώνησαν πως οι κοιλιακοί από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα καθώς είναι απαραίτητο να δώσεις προσοχή στην διατροφή. Η κατανάλωση “καθαρών” τροφών, με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλή σε ζάχαρη είναι ό,τι χρειάζεσαι!

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ