Οι καλύτερες ασκήσεις για να αγαπήσετε τον εαυτό σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτές είναι πέντε από τις καλύτερες ασκήσεις που θα σας κάνουν να φτιάξετε το σώμα των ονείρων σας...

Καθίσματα σε καρέκλα
Σταθείτε μπροστά από την πλάτη μιας καρέκλας για στήριγμα. Τα πόδια πρέπει να είναι ανοιχτά στο πλάτος των γοφών. Κάντε ένα βαθύ κάθισμα, με την πλάτη ίσια, και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Κάντε 10-15 επαναλήψεις.

Βυθίσεις
Τέλεια άσκηση για να γυμνάσετε ώμους, τρικέφαλους και στήθος. Τοποθετήστε τα χέρια σας σε ένα χαμηλό στήριγμα, όπως ένα τραπεζάκι του καφέ. Εκτείνετε τα πόδια σας προς τα εμπρός, και τεντώστε τα χέρια ώστε να είναι ίσια. Χαμηλώστε, προσπαθώντας οι αγκώνες σας να κάνουν ορθή γωνία, και επιστρέψτε αργά στην αρχική σας θέση. Οι γλουτοί σας δεν πρέπει να ακουμπήσουν στο πάτωμα! Κάντε 10-12 επαναλήψεις.

Γέφυρα
Ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα, με τα πόδια σας λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν στο πάτωμα. Σφίξτε τους μύες της κοιλιάς, των γλουτών και του πυελικού εδάφους και υψώστε την λεκάνη σας αρκετά ώστε τα γόνατά σας να ευθυγραμμιστούν με το στήθος. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση, και κάντε 10 επαναλήψεις.

Προβολές
Σταθείτε όρθιοι, με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το αριστερό σας πόδι, εκτείνοντας το δεξί σας πόδι προς τα πίσω. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το άλλο πόδι. Κάντε 10-15 επαναλήψεις.

Σανίδα
Ίσως από τις καλύτερες ασκήσεις για κοιλιακούς, χωρίς να χρειαστεί καν να… κουνηθείτε. Ξεκινήστε στην στάση που θα λαμβάνατε για να κάνετε κάμψεις, με τα πόδια λυγισμένα. Έπειτα, στηριχθείτε στους βραχίονες, τεντώστε τα πόδια προς τα πίσω, και στηριχθείτε στις μύτες των ποδιών. Παραμείνετε στην στάση αυτή για 30 δευτερόλεπτα. Όσο αυξάνεται η δύναμή σας, προσθέστε 30 επιπλέον δευτερόλεπτα στην άσκηση κάθε εβδομάδα.

Πηγή: iatronet.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ