Οι ασκήσεις για καλύτερο σεξ!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δοκιμάστε τις 9 παρακάτω ασκήσεις και δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τη σεξουαλική σας ζωή.

1. Αερόβιο
Οποιαδήποτε άσκηση κάνει την καρδιά σας να χτυπά γρηγορότερα και την αναπνοή δυσκολότερη, από το γρήγορο περπάτημα μέχρι την ποδηλασία, μπορεί να ενισχύσει τη ροή του αίματος ακόμη και στα χαμηλότερα σημεία. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα και για τα δύο φύλα: δυνατότερες στύσεις για τους άντρες, και μεγαλύτερη διέγερση για τις γυναίκες.

2. Κολύμπι
Ερευνητές του Harvard βρήκαν ότι τόσο άντρες όσο και γυναίκες κολυμβήτριες στην ηλικία των 60 είχαν σεξουαλική ζωή παρόμοια με άτομα 20 χρόνια νεότερα. Το κολύμπι χτίζει αντοχή, ενισχύει τη ροή του αίματος, βελτιώνει την ευλυγισία και τη δύναμη και βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες. Καίει επίσης πολλές θερμίδες, το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα για όσους έχουν επιπλέον βάρος, και ειδικά για τους παχύσαρκους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία.

3. Ασκήσεις κορμού και κοιλιακών
Ένας δυνατός, ευλύγιστος κορμός στηρίζει σχεδόν όλες τις κινήσεις. Αυτό περιλαμβάνει και τις κινήσεις στο κρεβάτι. Ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως ένας αριθμός ατόμων έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της άσκησης, και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ασκήσεων κορμού, όπως τα ροκανίσματα.

4. Η στάση του βατράχου
Αυτή η στάση θα σας κάνει πιο ευλύγιστους/ες κατά τη διάρκεια του σεξ, λέει η φυσιολόγος άσκησης Liz Neporent. Είναι ένα έντονο άνοιγμα του ισχίου το οποίο τεντώνει τους εσωτερικούς μηρούς, τη βουβωνική χώρα και τους γοφούς σας. Απελευθερώνει επίσης στρες, το οποίο μπορεί πραγματικά να σταθεί εμπόδιο στις επιδόσεις σας.

5. Ασκήσεις Kegel
Οι ασκήσεις kegel, που έχουν αρχικά αναπτυχθεί για θεραπεία της ακράτειας ούρων, ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους, κάτι που σημαίνει εκρηκτικοί οργασμοί. Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένες με αυτές τις ασκήσεις, αλλά μπορούν να βοηθήσουν επίσης τους άντρες από πρόωρη εκσπερμάτωση. Μελέτες ωστόσο δείχνουν πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τις εκτελούν σωστά. Κοπέλες, εάν τοποθετήσετε το δάκτυλο στον κόλπο σας, θα πρέπει να νιώσετε ένα τράβηγμα όταν πιέζετε. Άντρες, το πέος σας θα σηκωθεί.

6. Σανίδα
Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενδυναμώσετε το βαθύτερο στρώμα των κοιλιακών σας μυών (εγκάρσιος κοιλιακός), μαζί με το άνω μέρος των χεριών, των μηρών, και γλουτών. Αυτοί οι μύες βοηθούν στην σταθεροποίηση σας ώστε να μένετε κοντά στον/ην σύντροφο σας όπου και όποτε είναι αναγκαίο. Κάντε το μια φορά την ημέρα, και προσπαθήστε να αυξάνετε τον χρόνο κάθε φορά. Εάν σας είναι πολύ δύσκολο να στηριχτείτε στα δάκτυλα των ποδιών σας τότε δοκιμάστε στα γόνατα σας.

7. Τέντωμα της γάτας
Σκεφτείτε αυτή την στάση γιόγκα ως ένα μέρος των προκαταρτικών. Προκαλεί σπάσιμο της σπονδυλικής σας στήλης, σας βοηθά να μπείτε σε ένα ομαλό ρυθμό αναπνοής, και βελτιώνει την εστίαση έτσι ώστε το μυαλό σας να απολαμβάνει την στιγμή. Φροντίστε να κινήστε με μια σταθερή ροή.

8. Πυελική ώθηση
Αυτή είναι μία σημαντική κίνηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Η δυναμική αυτή ώθηση όμως μπορεί να είναι εξουθενωτική εάν δεν είστε σε φόρμα. Δουλέψτε τους γλουτούς, τις γάμπες και τους οπίσθιους μηριαίους για να χτίσετε σωματική αντοχή και ευλυγισία. Η πυελική ώθηση θα σχηματίσει επίσης τους γλουτούς σας, κάνοντας σας να φαίνεστε και να νιώθετε ωραία.

Και τέλος, γυμναστείτε μαζί με τον/ην σύντροφο σας. Μελέτες δείχνουν ότι οι έντονες φυσικές δραστηριότητες προκαλούν διέγερση. Συντονίστε τις κινήσεις σας για να ενδυναμώσετε τη συναισθηματική σας σύνδεση ακόμη περισσότερο.

Πηγή: www.fit-blaster.com via Webmd.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ