Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί γυμναστική στο σπίτι; by Xtreme stores

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι ειδικοί των X-Τreme Stores επισημαίνουν ότι η οικιακή άθληση έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα

Σε έναν ιδανικό κόσμο, στον οποίο θα είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο, μεγάλες εκτάσεις χωρίς αυτοκίνητα και τη φασαρία του δρόμου, τις τέλειες καιρικές συνθήκες και ένα πεντακάθαρο γυμναστήριο δίπλα στο σπίτι μας, με τα όργανα γυμναστικής να μας περιμένουν, τότε ναι, δεν θα υπήρχε λόγος να σκεφτούμε την άθληση στο σπίτι.

Όμως επειδή τα πράγματα είναι διαφορετικά, η γυμναστική στο σπίτι είναι η μόνη ρεαλιστική λύση αν θέλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσω της άθλησης. Κι αυτό γιατί η άνεση του σπιτιού μας δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλο χώρο!

Ας δούμε μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της οικιακής άθλησης:

> Μπορούμε να γυμναστούμε ότι ώρα θέλουμε αποφεύγοντας το συνωστισμό που έχουν τα γυμναστήρια σε ώρες αιχμής. Πάνω από όλα η γυμναστική είναι θέμα ψυχολογίας και καλής διάθεσης. Είναι πολλές οι φορές που πηγαίνουμε στο γυμναστήριο έτοιμοι να κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις και με απογοήτευση βλέπουμε ότι τα όργανα είναι κατειλημμένα. Το αποτέλεσμα είναι εκνευρισμός και επιστροφή στο σπίτι.

> Κερδίζουμε σε χρόνο αφού δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε . Αυτό που κάνει το σύγχρονο άνθρωπο να πληρώνει την εγγραφή στο γυμναστήριο και τελικά να μην πηγαίνει ποτέ είναι η διαδικασία της μετακίνησης. Κίνηση στο δρόμο, αναζήτηση θέση στάθμευσης, μειώνουν κατά πολύ το διαθέσιμο χρόνο αλλά και την καλή διάθεση. Αντίθετα στο σπίτι μας, όλος ο ελεύθερος χρόνος μεταφράζεται σε χρόνο άθλησης και αποδέσμευσης χρόνου για άλλες προσωπικές υποχρεώσεις.

> Κερδίζουμε σε χρήματα αφού τα όργανα γυμναστικής τα αγοράζουμε μια φόρα μόνο, και επιπλέον μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα και οι επιλογές στα X-TREME STORES μας επιτρέπουν την εξόφληση ενός οργάνου γυμναστικής σε μεγάλο χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη χρήση από όλη την οικογένεια. Αν τα υπολογίσουμε είναι μακράν πιο συμφέρουσα λύση από την μηνιαία εγγραφή σε ένα γυμναστήριο.

> Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι θα φορέσουμε. Ντυνόμαστε όπως θέλουμε αφού βρισκόμαστε μέσα στο χώρο μας. Να ένα θέμα που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, ειδικά για τις κυρίες, οι οποίες δεν νιώθουν καλά με τα αδιάκριτα βλέμματα. Καμία αλλαγή, κανένα ειδικό ρούχο. Γυμναζόμαστε όπως νιώθουμε πιο άνετα.

> Μπορούμε να ακούμε τη μουσική που μας αρέσει ή να βλέπουμε το αγαπημένο μας κανάλι, χωρίς να ενοχλούμε ή να ενοχλούμαστε από κανέναν. Η γυμναστική συνοδεύεται από την αγαπημένη μας μουσική ή ταινία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να γυμναστούν χωρίς αυτά τα δύο. Στο σπίτι έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε αυτό που μας αρέσει χωρίς τα γούστα μας να συνδυάζονται με εκείνα των υπόλοιπων ανθρώπων.

> Είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου μας, αποφεύγοντας έτσι μικρόβια και μολύνσεις που παραμονεύουν σε κοινόχρηστους χώρους όταν αυτοί δεν απολυμαίνονται επαρκώς. Δυστυχώς αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο μειονέκτημα για τους χώρους που γίνεται μαζική άθληση. Από τις δυσάρεστες οσμές μέχρι την στοιχειώδη καθαριότητα σε μέρη που δεν είναι εμφανή, είναι πράγματα που συγκαταλέγονται στις βασικές προτεραιότητές μας.

> Μπορούμε να γυμναζόμαστε ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Ακόμα κι αν υπήρχαν ανοιχτοί χώροι άθλησης (που δεν υπάρχουν), σίγουρα αρκετές ημέρες άσκησης θα τις χάναμε λόγω καιρού. Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να είναι στο πρόγραμμά μας ανεξάρτητα αν έξω ρίχνει χιόνι ή έχει καύσωνα.

xtreme proteines

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι στάσεις του σεξ που γυμνάζουν καλύτερα και από βάρη
  • Πως θα γυμναστείτε αποτελεσματικά σε λίγο χρόνο και χωρίς εξοπλισμό
  • Πώς να φτιάξεις σώμα για παραλία σε λιγότερο από μήνα
  • Πως να γυμνάζεστε σωστά το πρωί με στόχο το χάσιμο λίπους
  • Είναι καλύτερo να γυμνάζεσαι μέσα ή έξω;
  • Πόσο δύσκολο είναι να ξαναβρούμε την φόρμα μας μετά από αποχή;
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.