Lockdown: Ρεκόρ με 1.000.000 sms για άθληση το βράδυ της Κυριακής

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ελλάς, Ελλήνων, αθλητών!

Ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για προσπάθεια καταστρατήγησης του lockdown με SMS για άθληση και προειδοποίησε για αυστηρούς ελέγχους, ενώ διαμήνυσε ότι εάν τηρήσουμε όλοι τα μέτρα, δεν θα χρειαστεί παράταση.

Αυστηρά μηνύματα για εντατικούς ελέγχους σε όσους αναζητούν παραθυράκια στο lockdown μέσω του SMS για άθληση έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και διαμήνυσε ότι εάν τηρηθούν από όλους τα μέτρα, θα λήξει η καραντίνα στις 30 Νοεμβρίου, επαναφέροντας την έννοια της ατομικής ευθύνης.

“Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι η καταστρατήγηση των μέτρων. Όπως για παράδειγμα εχθές διαπιστώθηκε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο SMS εστάλησαν μετά τις 9:00 το βράδυ για άθληση” είπε ο κ. Πέτσας και εκτίμησε ότι αυτό είναι μία προσπάθεια καταστρατήγησης των μέτρων.

Ξεκαθάρισε δε ότι αυτοί που προσπαθούν να καταστρατηγήσουν τα μέτρα, θα βρουν απέναντι τους εκτεταμένους και σκληρούς ελέγχους, ενώ υπενθύμισε ότι το πρόστιμο έχει αυξηθεί και κάλεσε όλους αντί να πληρώνουν πρόστιμα να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών, για να βγει η χώρα μία ώρα αρχύτερα από το lockdown.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ