Χρυσό μετάλλιο για τον Παντελή Σαπουνάκη στο Mr Olympia Pro Powerlifting

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με χρυσό μετάλλιο από τους παγκόσμιους αγώνες Mr Olympia Pro Powerlifting, επέστρεψε στα Χανιά ο αθλητής Παντελής Σαπουνάκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν πριν λίγες ημέρες στην Αμερική και ο Παντελής κατάφερε να ξεχωρίσει παίρνοντας χρυσά και ασημένια μετάλλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παντελή στο facebook με τις διακρίσεις του:

"Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από πολύμηνη προετοιμασία και κάτω από αντίξοες συνθήκες ο Παντελής με την στήριξη όλου του χανιώτικου κοινού και την αμέριστη συμβολή των χορηγών μας, έδωσε ένα βροντερό παρών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στα ύψη κάνοντας μας όλους υπερήφανους. Πρώτα στους αγώνες Boss of Bosses V στις 25/8 στην California κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο. Δεύτερος σταθμός ήταν οι κορυφαίοι αγώνες στον κόσμο … Mr Olympia Pro Powerlifting στις 14-15 / 9 στο Las Vegas. Παρά την κούραση του , εκεί ο Χανιώτης γίγαντας απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στην κατηγορία των 125 κιλών. Έλαβε μέρος και τις δυο μέρες των αγώνων κατακτώντας την πρώτη μέρα : την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο (Bench Press) με 300 κιλά.
Την δεύτερη μέρα λαμβάνοντας μέρος στο (Powerlifting ) που συμπεριλαμβάνει και τις τρεις κινήσεις… Squat - Bench Press – Deadlift και με σωματικό βάρος 118,4 κιλά κατέκτησε την πρώτη θέση και στις τρεις κινήσεις 350 κιλ. 290 κιλ. και 310 κιλ. αντίστοιχα , ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα κρεμασμένο στο στήθος του".

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ