Τι συμβαίνει με τον Σουμάχερ;

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο πρώην συνεργάτες και στενός φίλος του Michael Schumacher, Jean Todt, συνάντησε πρόσφατα τον άτυχο πρωταθλητή και μίλησε για την πορεία της υγείας του.

Ο Γάλλος που τώρα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν επικεφαλής της Scuderia Ferrari τα χρόνια που με ηγέτη τον σπουδαίο Γερμανό, η ιταλική ομάδα είχε χτίσει τη δική της αυτοκρατορία στη Formula 1.

Λόγω της στενής μεταξύ τους σχέσης, ο 74χρονος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, 6μιση χρόνια μετά το ατύχημα που είχε στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ.

Μάλιστα, ο Todt επισκέφτηκε πριν μερικές ημέρες την οικογένεια Schumacher και μίλησε σχετικά στο ειδησεογραφικό πρακτορείο PA – φυσικά χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κατάσταση του Michael.

«Είδα τον Michael αυτή την εβδομάδα. Μάχεται. Ξέρουν όλοι πως είχε ένα τραγικό και εξαιρετικά ατυχές ατύχημα κάνοντας σκι που του δημιούργησε πολλά προβλήματα. Όμως έχει μία σπουδαία γυναίκα στο πλάι του, τα παιδιά του, τις νοσοκόμες, και το μόνο που μπορώ να ευχηθώ σε εκείνον και την οικογένειά του, είναι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ, είναι να είμαι κοντά τους. Κι αν μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο, θα το κάνω», είπε ο Todt.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, μετά την προηγούμενη επίσκεψη του προέδρου της FIA στο σπίτι της οικογένειας Schumacher στην Ελβετία, είχε ευχηθεί να δει ξανά ο κόσμος τον Michael και είχε αποκαλύψει πως η οικογένειά του δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει σύντομα πραγματικότητα και ο Schumi να μπορεί να χαρεί τις αγωνιστικές επιτυχίες του γιου του, Mick, που διεκδικεί τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 2.

Μάλιστα, στο περιθώριο του Grand Prix Τοσκάνης που αποτελεί το 1000ο στην ιστορία της Ferrari στη Formula 1, ο 21χρονος θα κάνει μερικούς γύρους επίδειξης με την F2004 του Michael.

Πηγή: www.newsauto.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ