Σπόροι Κάνναβης - 10 facts που θα σε εντυπωσιάσουν

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αλήθεια, εσύ πόσα γνωρίζεις για τους σπόρους κάνναβης;

Μπορεί με μια γρήγορη ματιά όλοι να φαίνονται ίδιοι, αλλά στην πραγματικότητα, αυτά τα μικρά καφετί σπόρια, κρύβουν τεράστιες διαφορές.

Παρακάτω θα διαβάσεις 10 fun facts για τους σπόρους κάνναβης, που θα σε κάνουν να καταλάβεις λίγο καλύτερα, πόσο πραγματικά εντυπωσιακή είναι η κάνναβη.

1. Δεν υπάρχει καμία ορατή διαφορά ανάμεσα στους κανονικούς σπόρους κάνναβης, τους θηλυκούς και τους αυτόματους. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να προσέχεις από που τους αγοράζεις, για να ξέρεις τι πραγματικά παίρνεις.
2. Οι σπόροι κάνναβης έχουν συνήθως το μέγεθος της κεφαλής ενός σπίρτου, αλλά ποικίλλουν ανάλογα με το είδος της εκάστοτε ποικιλίας. Έτσι μπορεί να έχουν μέγεθος ίσο με έναν σπόρο ντομάτας, φτάνοντας μέχρι το μέγεθος που έχει ένα μικρό μπιζέλι.
3. Οι σπόροι κάνναβης περιέχουν μια σχεδόν τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα βασικά λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, 6 και 9. Αυτά τα λιπαρά οξέα έχουν ζωτική σημασία για την ανθρώπινη υγεία και δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό.
4. Οι αρχαιότεροι σπόροι κάνναβης που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ είναι 700 ετών και βρέθηκαν το 2007 σε έναν τάφο στην Κίνα.
5. Ένα και μοναδικό φυτό κάνναβης μπορεί να παράγει εκατοντάδες, μέχρι και περισσότερους από 1000 σπόρους κάνναβης, ανάλογα με το μέγεθός του και την αποτελεσματικότητα της επικονίασης.
6. Η ιδανική θερμοκρασία για την αποθήκευση των σπόρων κάνναβης είναι 5 – 7 βαθμοί Κελσίου, δηλαδή η θερμοκρασία που έχουν οι περισσότερες πόρτες των ψυγείων. Οι σπόροι κάνναβης θα πρέπει επίσης να διατηρούνται απολύτως στεγνοί για να αποφεύγεται τόσο η μούχλα, όσο και η πρόωρη βλάστηση.
7. Σε πολλές χώρες, η κατοχή σπόρων κάνναβης είναι νόμιμη ενώ η βλάστησή τους τιμωρείται αυστηρά. Πολλοί άνθρωποι λοιπόν, αναγκάζονται να αγοράζουν και να διατηρούν τους σπόρους τους ως συλλεκτικά προϊόντα, με την ελπίδα ότι η νομοθεσία στη χώρα τους κάποια στιγμή θα αλλάξει και θα επιτραπεί η καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι.
8. Οι σπόροι κάνναβης ταξίδεψαν σε μακρινές θάλασσες, κατά τη διάρκεια της Ολλανδικής Χρυσής Εποχής, με τη βοήθεια των ναυτικών. Όταν οι ναυτικοί βρισκόντουσαν αποκλεισμένοι σε κάποιο έρημο νησί, χρησιμοποιούσαν τους σπόρους σαν μια θρεπτική τροφή και φύτευαν τους υπόλοιπους, για να τους χρησιμοποιήσουν σε διάφορες επισκευές στα πλοία τους.
9. Το γεωργικό εργαλείο σκύθη, πήρε το όνομά του από την αρχαία φυλή των Σκύθων, οι οποίοι το χρησιμοποιούνταν για την συγκομιδή των καλλιεργειών τους, μεταξύ των οποίων ήταν και η κάνναβη. Σε ορισμένα τελετουργικά μάλιστα, έπαιρναν σπόρους κάνναβης και τους πετούσαν σε μεγάλες φωτιές και στη συνέχεια μαζευόντουσαν και εισέπνεαν τους καπνούς.
10. Οι σπόροι κάνναβης αποτελούν ένα συνηθισμένο συστατικό στην τροφή των πουλιών και είναι ένας από τους τρόπους, με τους οποίους προκύπτουν τυχαίες καλλιέργειες.

Είδες πόσα καινούργια πράγματα έμαθες για τους σπόρους κάνναβης;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψεις μια εντυπωσιακή ποικιλία από θηλυκούς και αυτόματους σπόρους κάνναβης, οι οποίοι είναι 100% πιστοποιημένοι και οργανικοί. Έχεις απορίες; Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας ή επισκέψου ένα κατάστημα CBD Oil Shop.

00 cbdoil

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ