Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια - Τι λένε οι ειδικοί

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Γιατί θεωρούν πως τα γυμναστήρια μπορούν να ανοίξουν με ασφάλεια!

Είναι αδιαμφησβήτητα από τους κλάδους που έχουν χτυπηθεί ανελέητα από τη πανδημία.

Ο λόγος βέβαια για τα γυμναστήρια που μετρούν τις πληγές τους μιας και παραμένουν με κατεβασμένα ρολά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, εκπρόσωποι από γυμναστήρια περιέγραψαν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από το παρατεταμένο λουκέτο.

Μάλιστα η Μαρία Βασιλείου που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο στο Ηράκλειο αλλά και οι συνάδελφοι της Αντρέας Τσουτσούλης, Ευαγγελία Βενετάκη και Μαριάννα Καταξάκη έθεσαν τα δικά τους δεδομένα αλλά και τις κόκκινες γραμμές που πλέον θέτουν ζητώντας επιτακτικά το άνοιγμα των γυμναστηρίων.

Σύμφωνα με την κ. Βασιλείου η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων συνοδεύτηκε από την υιοθέτηση πολύ αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία και τηρήθηκαν τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ασκούμενους, αφού αποδεδειγμένα δεν υπήρξε κανένα κρούσμα σε χώρο γυμναστηρίου.

Ωστόσο ο καθηγητής Αχχιλέας Γκίκας αποκάλυψε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για άνοιγμα των γυμναστηρίων μέσα στον Απρίλίο.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, τα γυμναστήρια έχουν σταθερούς πελάτες και όχι παροδικούς, κάτι που σημαίνει ότι είναι ευκολότερος ο έλεγχος των εισερχομένων και εξερχομένων αλλά και η εκπαίδευση του αθλούμενου στα πρωτόκολλα ασφαλείας με βάση και τα self τεστ που έρχονται.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ