3 συμπληρώματα διατροφής για να χτίσετε το σώμα που ονειρεύεστε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το fitness το γνωρίζουν καλά. Δεν αρκεί η εντατική γυμναστική και η σωστή διατροφή, για να χτίσουμε ένα αψεγάδιαστο κορμί ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε.

Χρειάζεται να βοηθήσουμε λίγο και τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής, τα οποία θα συμβάλλουν είτε στην ενίσχυση της μυϊκής μάζας είτε στην καύση λίπους.

Τα συστατικά που περιέχουν αυτά τα συμπληρώματα διατροφής είναι όλα φυσικά και περιέχονται σε τροφές που τρώμε καθημερινά.

Ωστόσο, είναι αδύνατον να τα προσλάβει ο οργανισμός στις ποσότητες που απαιτούνται, για να μπορέσετε να δείτε αποτέλεσμα.

Αυτό θα το καταφέρετε μόνο με ειδικά διατροφικά συμπληρώματα, τα οποία φυσικά θα πρέπει να συνδυάσετε με την κατάλληλη άσκηση.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος
Ένα από τα πιο θαυματουργά συμπληρώματα διατροφής για αθλητές είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποδοτική στη μυϊκή ανάπτυξη. Ο ορός γάλακτος προκύπτει κατά τη διαδικασία παραγωγής τυριού από το γάλα, όταν τα λιπαρά οξέα πήζουν και δημιουργείται αυτός ως υποπροϊόν του γάλακτος, από το οποίο διαχωρίζεται. Με την κατάλληλη επεξεργασία γίνεται σκόνη και έπειτα μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε γεύμα. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος περιέχεται σε ποσοστό 60% στο μητρικό γάλα, σε αντίθεση με 20% στο αγελαδινό γάλα! Η πρωτεΐνη αυτή περιλαμβάνει πλήθος σημαντικών αμινοξέων, τα οποία βοηθούν στην ενδυνάμωση, την καύση του λίπους και την αντοχή, όπως η λευκίνη και κυστεΐνη. Το Gold Standard Whey αποτελεί την πρωτεΐνη ορού γάλακτος με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, αφού περιέχει πρωτεΐνη με την υψηλότερη βιολογική αξία.

Καφεΐνη
Η καφεΐνη είναι ένας από τους γνωστότερους λιποδιαλύτες, αφού ενισχύει το μεταβολισμό και συνεπώς την καύση επιπλέον θερμίδων τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την προπόνηση. Ωστόσο, σας προτείνουμε να τη λαμβάνετε με εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής και όχι με πολλούς καφέδες μέσα στην ημέρα, ώστε να αποφύγετε την πρόσληψη παραπάνω θερμίδων λόγω της ζάχαρης και του γάλατος. Το 6 pack Extreme Start, το οποίο εκτός από καφεΐνη περιέχει και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, είναι η τέλεια αρχή, για να δώσετε στον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται και να δείτε το σώμα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο!

L– Καρνιτίνη
Ενώ τα περισσότερα αμινοξέα συμβάλλουν στην αύξηση του μυϊκού όγκου, αφού αποτελούν το βασικό συστατικό των πρωτεϊνών που συνθέτουν τους μυς, το αμινοξύ L- Καρνιτίνη βοηθάει πολύ αποτελεσματικά στην καύση λίπους. Συγκεκριμένα, συμβάλλει στη μεταφορά των λιπών στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, όπου καίγονται για να παράσχουν ενέργεια στον οργανισμό. Η L-Καρνιτίνη πρέπει να λαμβάνεται πριν από την άσκηση, για να βοηθήσει το σώμα να κάψει περισσότερο λίπος και να αυξήσει την αντοχή στην αεροβική άσκηση. Το 6-pack Extreme Go της Power Health, συνδυασμένο με άσκηση, βοηθάει στη μεταφορά του αποθηκευμένου λίπους στους μυς, ώστε και να απομακρύνεται το λίπος από τις προβληματικές περιοχές και να έχετε παραπάνω ενέργεια κατά τη διάρκεια της άθλησης.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ