Συμπληρώματα διατροφής για γράμμωση: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα συμπληρώματα διατροφής κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος τα τελευταία χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι να έχει πλέον κανείς πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία από αυτά.

Σήμερα μπορεί να βρει κανείς συμπληρώματα διατροφής για γράμμωση, για αδυνάτισμα, για όγκο.

Τι είναι όμως στα συμπληρώματα διατροφής και πότε μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν κάποιον;

Κάθε συμπλήρωμα διατροφής σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκει είναι ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία του. Συμπληρώνει με άλλα λόγια τυχόν ελλείψεις σε θρεπτικά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν από τη διατροφή.

Συμπληρώματα διατροφής για γράμμωση

Τα συμπληρώματα διατροφής που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία στοχεύουν στο χτίσιμο μυϊκού ιστού χωρίς λίπος. Η σύνθεση των παραπάνω σκευασμάτων αποτελείται κατά βάση από πρωτεΐνες την ίδια στιγμή που είναι πλούσια σε αμινοξέα. Τα συμπληρώματα διατροφής για γράμμωση αφομοιώνονται γρήγορα από τον οργανισμό και είναι κατάλληλα για αποκατάσταση μετά από την προπόνηση.

Οι πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες είναι βασικό συστατικό στην προσπάθεια για ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι πρωτεΐνες πρωταγωνιστούν τόσο ανάμεσα στα συμπληρώματα διατροφής για γράμμωση και για όγκο.

Οι πρωτεΐνες γράμμωσης συνιστάται σε συμπληρώματα διατροφής που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη την ίδια στιγμή που περιέχουν μικρό ποσοστό υδατανθράκων και λίπους. Συνηθέστερα παρέχονται με τη μορφή σκόνης η οποία αποτελείται από φιλτραρισμένο γάλα από το οποίο έχουν αφαιρεθεί οι υδατάνθρακες και τα λίπη.

Μπορείς να δεις μια μεγάλη γκάμα από πρωτεΐνες γράμμωσης, εδώ.

Τα αμινοξέα

Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται κυρίως στις περιπτώσεις που θέλουμε να χάσουμε λίπος χωρίς την ίδια στιγμή να υπάρχει απώλεια μυϊκού ιστού. Πρόκειται για δομικά συστατικά των πρωτεϊνών και προκύπτουν φυσιολογικά στον οργανισμό από τη διάσπαση των τελευταίων. Πιο συγκεκριμένα προκειμένου να απορροφηθούν οι πρωτεΐνες διασπώνται σε αμινοξέα.

Σε συνδυασμό με τη γυμναστική συντελούν στη μυϊκή ανάπτυξη και θα πρέπει να καταναλώνονται με άδειο στομάχι πριν, κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την άσκηση.

Πρακτικά τα αμινοξέα μας βοηθάνε να κερδίσουμε την ενέργεια που καταναλώνεται προκειμένου να διασπαστούν οι πρωτεΐνες. Δες τα καλύτερα συμπληρώματα αμινοξέων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Έχεις ερωτήσεις; Οι ειδικοί του Active Body είναι στη διάθεσή σου για να λύσουν τις απορίες σου και να σου προτείνουν τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για τις δικές σου ανάγκες.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ