Νέα προϊόντα με την εγγύηση της Body Attack στα X-TREME Stores!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Body Attack έχει επιλέξει τα X-TREME STORES ως αποκλειστικό της αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τα δυο νέα συμπληρώματα διατροφής Attack Pre 3.0 και Attack Post 3.0 της Body Attack θα μπορούν να προμηθεύονται αθλούμενοι και πρωταθλητές μέσω των καταστημάτων X-TREME Stores ανά την Ελλάδα και της ιστοσελίδας xtr.gr!

Η εταιρεία παρουσιάζει έτσι μια πλήρη λύση για όσους κάνουν απαιτητικές προπονήσεις καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες πριν την προπόνηση τροφοδοτώντας τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα τον υποστηρίξουν για μια καλή προπόνηση αλλά και μετά με μια πλήρη φόρμουλα αποκατάστασης. Και όλα αυτά πάντα με πιστοποιημένα συστατικά και σε κανονικές ποσότητες.

Τα τελευταία χρόνια η BODY ATTACK αναπτύσσει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη Γερμανία, κάνοντας την επαφή με τους αθλητές ακόμα πιο στενή, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της. Στην Ελλάδα και την Κύπρο έχει επιλέξει ως αποκλειστικό της αντιπρόσωπο τα X-TREME Stores.

ATTACK PRE 3.0 600g

body attack pre attack 30 600g 500

Παραγγείλτε το από το xtr.gr πατώντας ΕΔΩ!

Το νέο, βελτιωμένο PRE ATTACK 3.0 της Body Attack ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στα εξειδικευμένα προεξασκητικά προϊόντα, αφού περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες στα ενεργά του συστατικά (κιτρουλίνη, βήτα αλανίνη κτλ), ενώ για ακόμα πιο στεγνή και καθαρή μυϊκή μάζα, χωρίς περιττά νερά περιέχει τη νέα πατενταρισμένη μορφή άνυδρης κρεατίνης CreaZ.

Τώρα με το PRE ATTACK 3.0 θα έχεις ακόμα περισσότερη μυϊκή αιμάτωση στην προπόνηση, μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή, πνευματική συγκέντρωση και πιο ολοκληρωμένη και ταχύτερη αποθεραπεία.

Συστατικά

01 198 179 Body Attack Pre Attack 3.0 600g facts

Δοσολογία

40g σε 400ml νερό πριν την προπόνηση

 

ATTACK POST 3.0 900g

01 198 180 Body Attack Post Attack 3.0 900g web

Παραγγείλτε το από το xtr.gr πατώντας ΕΔΩ!

Το νέο μετα-εξασκητικό συμπλήρωμα της Body Attack POST ATTACK 3.0 είναι χωρίς αμφιβολία το πιο προηγμένο συμπλήρωμα για αποκατάσταση και προστασία των αρθρώσεων για κάθε σκληρά γυμναζόμενο αθλητή.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης το σώμα εξαντλείται, αδειάζει από θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα επιβαρύνεται τόσο στους μύες όσο και στις αρθρώσεις.

Τι μπορείς να κάνεις για να αναρρώσεις πλήρως, να προετοιμαστείς για τις επόμενες προπονήσεις και να προστατεύσεις το σώμα σου;

Θα μπορούσες να συνδυάσεις πολλά προϊόντα μαζί ή να εμπιστευτείς το νέο POST ATTACK 3.0 που έχει κάνει όλη αυτή τη δουλειά. Με ένα μείγμα αμινοξέων, υδατάνθρακα, ηλεκτρολυτών, βιταμινών, κρεατίνης (CreaZ) και γλουκοζαμίνης για προστασία των αρθρώσεων, το νέο POST ATTACK 3.0 σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και τη συνεχή αναζήτηση νέων συνδυασμών. Με μία και μόνη δόση βλέπεις τη διαφορά.

Συστατικά

 01 198 180 Body Attack Post Attack 3.0 900g facts

Δοσολογία

75g σε 400ml νερό μετά την προπόνηση

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ