Μένουμε σπίτι και χτίζουμε στεγνούς, άλιπους μυς χωρίς λίπος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν ο στόχος σου είναι να χτίσεις στεγνούς, άλιπους μυς χωρίς λίπος, χωρίς φουσκώματα και περιττά νερά, χρειάζεσαι μια καθαρή πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Χρειάζεσαι 100% whey πρωτεΐνη.

Η 100%WHEY της STACKER 2 προσφέρει μια πεντακάθαρη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, εμπλουτισμένη με τις ιδανικές ποσότητες γλουταμίνης και αμινοξέων, χωρίς ζάχαρη και κορεσμένα λίπη, ενώ περιέχει ειδικά πεπτικά ένζυμα για γρηγορότερη και καλύτερη απορρόφησή της από τους μυς.

  • Διαλύεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει σβώλους.
  • Έχει υπέροχη κρεμώδη γεύση.

Η 100% WHEY της STACKER 2 είναι γνωστή όχι μόνο για την υπέροχη γεύση και την καθαρότητά της από ζάχαρη και κορεσμένα λίπη, αλλά γιατί είναι το τέλειο πρωτεϊνικό συμπλήρωμα διατροφής, είναι η βάση για την μυϊκή σου ανάπτυξη.

Μπορεί άνετα όμως να στηρίξει διατροφικά και μια σκληρή δίαιτα για απώλεια σωματικού λίπους.

Δεν ωφελούνται μόνο όσοι ασκούνται με βάρη, αλλά ο οποιοσδήποτε θέλει να συμπληρώσει τα γεύματα της ημέρας του με ένα ποιοτικό και ελαφρύ ρόφημα πρωτεΐνης, ακόμα και όσοι ακολουθούν αυστηρά μια δίαιτα για χορτοφάγους.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά στις περισσότερες πρωτεϊνικές φόρμουλες της αγοράς θα διαπιστώσουμε ότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων. Όμως εσύ χρειάζεσαι καθαρή πρωτεΐνη κι όχι φόρμουλα αύξησης βάρους.

Κάθε κουταλιά της 100% WHEY περιέχει 24γρ. υψηλότατης ποιότητας whey πρωτεΐνη με το λιγότερο 45% των βασικών αμινοξέων. Επίσης περιέχει 5.4γρ. BCAA αμινοξέων και 4 γρ. γλουταμίνης στη κάθε δόση. Μόνο σε ένα κορυφαίο προϊόν θα βρεις τέτοια συστατικά.

Βρείτε το προϊόν αποκλειστικά από τα X-TREME Stores πατώντας ΕΔΩ

91250325 3733935919982216 1835977461091794944 o

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

Συστατικά

01 130 020 100 Whey 2044gr 0

Δοσολογία

Αναμείξτε 2 scoop (30γρ) σε νερό, δύο φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ