Θωράκισε τις αρθρώσεις σου με το Machine Man της Activlab

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

H Activlab έχει φροντίσει για υγιείς αρθρώσεις με το Machine Man Joint & Recovery που κάνει θραύση στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής.

Το Machine Man Joint Recovery είναι μία σύνθετη φόρμουλα υποστήριξης και συντήρησης των αρθρώσεων που βασίζεται σε ένα μείγμα 9 συστατικών που περιλαμβάνει περισσότερα μοναδικά συστατικά εκτός από τα συνηθισμένα.

Τι κάνει το Machine Man Joint Recovery;

- Η Γλυκοζαμίνη είναι μια ουσία απαραίτητη για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία επιδιόρθωσής τους. «Μελέτες που έχουν γίνει στο εργαστήριο, έχουν δείξει ότι η γλυκοζαμίνη διαθέτει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση.
- Η χονδροϊτίνη είναι μια, επίσης, φυσική ουσία που συμβάλλει στη διοχέτευση νερού και θρεπτικών συστατικών στον χόνδρο, διατηρώντας τον "σπογγώδη και υγιή".
- Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και Μαγγάνιο.
- Το Μαγγάνιο βοηθάει στον φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού και στην διατήρηση των φυσιολογικών οστών.
- Η Βιταμίνη C συμβάλλει στο σχηματισμό του κολλαγόνου για στην φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, των αιμοφόρων αγγείων, των ούλων, των δοντιών και το δέρμα.

Προλάβετε την προσφορά του Activebody.gr πατώντας ΕΔΩ

machine man recovery 680x680

Διατροφικές Πληροφορίες

MM Joint recovery tabelka 2126

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 2 κάψουλες το πρωί και 2 πρίν τον ύπνο ή μετά την άσκηση.

activlab banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ