Η νέα προσφορά του Active Body για καθαρή μυική ανάπτυξη και μυική τόνωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θέλεις ενα πακέτο που να σε βοηθήσει να γραμμώσεις τους μύες σου και να αποκατασταθείς καλύτερα; To activebody.gr δημιούργησε το κατάλληλο προϊόν για εσένα.

Τι περιλαμβάνει:

1. F2 Whey Force 1000gr

Η Whey Force είναι ενα μείγμα από απομονωμένο και συμπυκνωμένο ορό γάλακτος, ενα μείγμα που θα σου δώσει υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες για να θρέψεις τους μύες σου. Παρέχει μια πολύ καλή δόση καθαρής πρωτεΐνης ανά μερίδα, 30 γραμμάρια ανά μεζούρα, ικανή να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αθλητών. Η Whey Force προορίζεται για αθλητές που απαιτούν υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης και παράλληλα αναζητούν οικονομικές αλλά πολύτιμες πηγές της. Οι διατροφολογικές πρωτεΐνες είναι η πηγή του αζώτου και των βασικών αμινοξέων, τα οποία ο οργανισμός απαιτεί για την ανάπτυξη και συντήρηση των μυών. Συνεπώς, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη της Whey Force συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς επίσης και στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια πλήρης πρωτεΐνη, επειδή παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων τα οποία το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται από τη διατροφή (δηλ. Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθειονίνη , Φαινυλαλανίνη, Θρεονίνη, Τρυπτοφάνη, Βαλίνη).

Τι σου προσφέρει με μια ματιά:

- Μείγμα από απομονωμένο και συμπυκνωμένο ορό γάλακτος
- 30 γραμμάρια πρωτεΐνης ανα δόση
- Πλήρη γκάμα αμινοξέων
- Υπέροχη γεύση

Πάρε το πακέτο στο σπίτι σου πατώντας ΕΔΩ

fullforce whey force ostro bcaa glut 680x680

2. Ostrovit BCAA+Glutamine 200gr

Το BCAA + Γλουταμίνη της Ostrovit είναι ένα προϊόν με αυξημένη αποτελεσματικότητα. Η χρήση του φέρνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τη ξεχωριστή χρήση συμπληρωμάτων BCAA και L-γλουταμίνης. Είναι ενα συμπλήρωμα που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας BCAA διακλαδισμένα αμινοξέα, σε αναλογία 2: 1: 1, και L-γλουταμίνη η οποία αποτελεί σχεδόν το 40% των μυϊκών ινών.

Τόσο το BCAA όσο και η γλουταμίνη είναι απαραίτητα συστατικά στη διατροφή του αθλητή. Τα αμινοξέα BCAA αναστέλλουν τον καταβολισμό των μυών, παρουσιάζουν αναβολικές επιδράσεις και συμβάλλουν στην αυξημένη σύνθεση πρωτεϊνών. Μπορούν να αποτελέσουν πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σωματικής άσκησης και να μειώσουν την αίσθηση της ψυχικής κούρασης μετά την προπόνηση.

Η L-γλουταμίνη διεγείρει την πρωτεϊνική σύνθεση των μυών, μειώνοντας τον καταβολισμό των μυών κατά τη διάρκεια άσκησης. Υποστηρίζει τη διαδικασία της συγκέντρωσης και της εστίασης της προσοχής και αυξάνει την αποδοτικότητα της μνήμης.

Η συμπλήρωση με γλουταμίνη συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα που χρησιμοποιούν δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων για να ξεπεράσουν τα συμπτώματα ανεπαρκούς παροχής υδατανθράκων. Επιπλέον, η γλουταμίνη έχει αντιοξειδωτική δράση, υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη στην οποία προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και των συχνών λοιμώξεων.

Τι σου προσφέρει:

- Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) σε αναλογία 2:1:1
- Γλουταμίνη για ακόμα καλύτερη αποκατάσταση
- Υπέροχη γεύση

3333banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ