«Κάψε» και το τελευταίο λίπος με το Fat Burner της Warriorlab!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το Fat Burner της Warriorlab είναι το ισχυρότερο λιποτροπικό που μπορείς να επιλέξεις, αύξησε τον μεταβολισμό σου και τις καύσεις κατά την διάρκεια της άσκησης.

Το FAT BURNER είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σχεδιάστηκε για δραστήριους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν το ποσοστό σωματικού λίπους τους. Συνδυάζει τη δράση τεσσάρων πολύ σημαντικών και δραστικών συστατικών με ευεργετικό αποτέλεσμα!

Τι περιέχει;
Κάθε 3 κάψουλες FAT BURNER περιέχουν:

- 955 mg L-Carnitine φαρμακευτικού βαθμού ποιότητας. Η L-Carnitine κινητοποιεί το λίπος από τις λιποαποθήκες του σώματος και το μεταφέρει στα μιτοχόνδρια των μυών όπου «καίγεται» κατά την αερόβια άσκηση. Ταυτόχρονα κάνει τη μεμβράνη των μιτοχονδρίων περισσότερο διαπερατή με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ποσότητες λιπιδίων να μπορούν να εισχωρήσουν εκεί.
- 650 mg εκχυλίσματος του καρπού Carcinia Cambogia που αποδίδει στον οργανισμό 325 mgr υδροκιτρικού οξέος. Το υδροκιτρικό οξύ εμποδίζει τη λιπογένεση, προάγει την παραγωγή ενέργειας από λίπος, ταυτόχρονα έχει ήπια θερμογενετική δράση, και κόβει την όρεξη.
- 1,6 mg Βιταμίνη Β6. Η Βιταμίνη Β6 έχει σημαντικότατο ρόλο στο μεταβολισμό του λίπους, της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων.
- 120 μg Chromium, μέταλλο βασικό στον μεταβολισμό της γλυκόζης και πολύ χρήσιμο στην απόκτηση άλιπης σωματικής μάζας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός με άριστη δράση.

Τι θα νιώσω;
Το Fat Burner της WarriorLab δεν περιέχει καθόλου διεγερτικά. Ως εκ τούτου δεν θα νιώσουμε την έντονη διέγερση, πράγμα που εξυπηρετεί αθλητές που είτε γυμνάζονται αργά το βράδυ, ή έχουν κάποια δυσανεξία στα διεγερτικά. Από την άλλη μεριά, όταν συνδυάζεται με αερόβια άσκηση θα νιώσουμε μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια στην προπόνηση μας.

Γιατί να το αγοράσω;
Αν θέλεις να μειώσεις το σωματικό σου λίπος (όχι απαραίτητα το βάρος σου) χωρίς να χάσεις από τη μυϊκή σου μάζα, το Fat Burner είναι ιδανική λύση.

Με τι συνδυάζεται;
Χωρίς περιορισμό μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα. Οι περισσότεροι, για να αυξήσουν τις καύσεις του σώματος, το συνδυάζουν με CLA και Raspberry Ketones.

Βρείτε το Fat Burner στο xtr.gr πατώντας ΕΔΩ

 

01 136 107 Fat Burner 60 caps

Συστατικά

01 136 038 Fat Burner 120 caps facts

Δοσολογία

2-3 κάψουλες 1 ώρα πριν την προπόνηση ή με το πρωινό.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ