Το αξεσουάρ που θα σου δώσει γιγαντιαία μπράτσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η ζώνη απομόνωσης δικεφάλων δεν είναι μια νέα εφεύρεση. Ο Arnie τη χρησιμοποιούσε πάντα όταν έκανε προπόνηση δικεφάλων είτε με μπάρα, είτε με αλτήρες.

Η προπόνηση των δικεφάλων -σταθερή εμμονή κάθε γυμναζόμενου άντρα- κρύβει πολλούς κινδύνους τραυματισμού, ειδικά όταν έρθει η ώρα των κινήσεων απομόνωσης (βλέπε μονές κάμψεις δικεφάλων με βαρείς αλτήρες). Γι' αυτό το λόγο, ο Arnold Schwarzenegger, εν έτει 1970, διαφήμιζε ένα είδος ζώνης, η οποία απομόνωνε (και πίεζε) τον δικέφαλο σε κάθε κίνηση που εκτελούσε με τα βάρη. Χάρη στο σχεδιασμό της, αυτή η ζώνη, πολλαπλασιάζει την αίματωση του μυ κατά τη διάρκεια των επαναλήψεων, με τελικό κέρδος ένα ζευγάρι υπερμεγεθυμένα "ποντίκια", δίχως το παραμικρό ρίσκο τραυματισμού στην ωμοπλάτη και τους πήχεις.

a3faedd4435a48129fafe3c92a69a77b

Το μεγάλο πλεονέκτημα

Με τη χρήση της ζώνης δικεφάλων, μπορείς να σηκώσεις μεγαλύτερα φορτία με τον μικρότερο δυνατό πόνο, καθιστώντας το δικέφαλό σου απόλυτα ελεγχόμενο και δίχως καμία παράπλευρη συνέπεια στο νευρομυϊκό σύστημα (ώμοι, τρικέφαλοι, αγκώνες).

Ένας από τους κορυφαίους υπερασπιστές της ζώνης δικεφάλων είναι και ο Ulisses World, ένας από τους κορυφαίους influencer body builders στα social media (και πρωταθλητής MuscleMania), με περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Τους λόγους, εξηγεί και επιδεικνύει στο βίντεο:

 

 

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ