Το Ναύπλιο ξανά στον παγκόσμιο χάρτη του bodybuilding!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι κορυφαίοι αθλητές του bodybuilding απ' όλον τον κόσμο βρέθηκαν αυτό το σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο για το Elite Pro Show και το Nafplio Classic που αποτελούσε το πρόκριμα για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής.

Ο Ναυπλιώτης θρύλος του αθλήματος Τάσος Κολιγκιώνης με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων συνετέλεσαν στο να διοργανωθεί ένας άρτιος Αγώνας Σωματικής Διάπλασης με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του χώρου.

Στους χθεσινούς αγώνες πήραν μέρος ερασιτέχνες αθλητές απο 22 χώρες και διεκδίκησαν τις 22 Elite Pro Cards που τους έδωσαν το εισιτήριο για συμμετοχή σε επαγγελματικές διοργανώσεις, όπως αυτή που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα βραβεύτηκε από την IFBB ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την συμβολή του στην διοργάνωση των αγώνων και την συνολική προαγωγή του αθλήματος.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, καθώς και αρκετός κόσμος από το Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές, κατακλύζοντας το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και καταχειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

Πλέον το Ναύπλιο τείνει να καθιερωθεί ως διεθνής προορισμός του bodybuilding, καθώς συγκαταλέγεται πλέον σε μια 24αδα πόλεων ανά τον κόσμο που φιλοξενούν αγώνες υψηλού επιπέδου, όντας η μόνη Ελληνική πόλη στις επιλογές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης (IFBB).

Το όνειρο του εμπνευστή των αγώνων Τάσου Κολιγκιώνη να γίνει η πόλη καταγωγής του ένας αθλητικός προορισμός, γίνεται πραγματικότητα. Και μάλιστα προορισμός για γερά πορτοφόλια, καθώς το bodybuilding ως γνωστόν συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά αθλήματα.

agones bodybuilding sto nafplio 3

agones bodybuilding sto nafplio 7

agones bodybuilding sto nafplio 13

agones bodybuilding sto nafplio 14

agones bodybuilding sto nafplio 26

agones bodybuilding sto nafplio 4

Πηγή: anagnostis.org

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ