Στις 17-19 Μαΐου το IFBB International Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2019 στη Κέρκυρα

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στην Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί το 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης της IFBB ενώ παράλληλα θα γίνει και το ετήσιο Συμβούλιο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, το χρονικό διάστημα 17-19 Μαΐου 2019, μία εβδομάδα μετά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Σ.Δ. στις 12 Μαΐου.

O χώρος διεξαγωγής θα είναι το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, ένας χώρος αντάξιος του διαμετρήματος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα και η Ε.Ο.Σ.Δ. θα έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης μεταξύ των χωρών που απαρτίζουν την Βαλκανική Ομοσπονδία!

Ο αγώνας είναι αξιολογημένος από την IFBB δίνοντας πόντους στο σύστημα World Ranking στους διαγωνιζόμενους ενώ οι νικητές των Overall κατηγοριών Βikini Fitness,Mens Physique,Classic Bodybuilding και Bodybuilding θα έχουν δικαίωμα απόκτησης επαγγελματικής κάρτας IFBB ELITE PRO.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα στο παρελθόν έχει διοργανώσει άλλη μία φορά Βαλκανικό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα το 2005 στο Κλειστό Άρσης Βαρών στην Νίκαια, με ιδιαίτερη επιτυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ