Πέθανε 23χρονη influencer-bodybuilder που έκανε χειρουργική επέμβαση για να μην ιδρώνει

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ήταν δημοφιλής influencer γυμναστικής και ασχολούνταν με το bodybuilding.

Η Μεξικανή Οντάλις Σάντος Μίνα είχε περισσότερους από 145.000 followers στο Instagram και πέθανε έπειτα από επέμβαση.

Η 23χρονη ήταν διάσημη στην πατρίδα της και χαρακτηριζόταν ως influencer γυμναστικής και body builder. Πέθανε έπειτα από μία αποτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με στόχο να ρυθμίσει την έντονη εφίδρωσή της.

Η σταρ των κοινωνικών μέσων και δημοφιλής για τα έντονα καθεστώτα γυμναστικής και τη μυϊκή διάπλασή της, άφησε την τελευταία της πνοή στις 7 Ιουλίου, καθώς η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πήγε στραβά.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Μίνα είχε υποβληθεί σε διαδικασία αφαίρεσης των αδένων του ιδρώτα, αλλά κατά τη διάρκεια της επέμβασης υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό δεν μπόρεσε να την αναζωογονήσει. Πάντως, γίνεται έρευνα για την υπόθεση.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Η γνωστή και ως "Μεξικανή Kim Kardashian" ήταν αστέρι σε διαγωνισμούς γυμναστικής, έχοντας πρόσφατα κερδίσει τίτλους σε διαγωνισμούς Miss Hercules και Wellness Fitness Juvenile.

Οι ισχυρισμοί νοσοκομείου και οικογένειας

Μετά τη χορήγηση αναισθησίας, φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή που οδήγησε σε θάνατο. Της δόθηκε CPR σε μια προσπάθεια ανάνηψης και η κλινική στη Γκουανταλαχάρα, όπου είχε πάει για την επέμβαση, είπε ότι κλήθηκε αμέσως ένα ασθενοφόρο.

Πηγή: sputniknews.gr

CBD BANNER 300X250PX

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ