Ο Big Ramy κατέκτησε το Mr. Olympia 2020

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

O Big Ramy ή o Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω!

Πριν 2 μήνες ο Αιγύπτιος bodybuilder δεν ήταν καν σίγουρος ότι θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διαγωνισμό σωματικής διάπλασης του πλανήτη, παρ όλα αυτά έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή και κατέκτησε το Mr Olympia τον Δεκέμβριο του 2020!

Ταυτόχρονα πήρε και το βραβείο People’s Choice από το κόσμο που ψήφισε Big Ramy!

Η Περιπέτεια

O Ramy είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 τον περασμένο Οκτώβριο ενώ προετοιμαζόταν για τον επαγγελματικό διαγωνισμό της αμερικανικής λίγκας του NPC στην Ισπανία, το Europa Pro 2020 που έδινε την πρόκριση για το διαγωνισμό του Mr Olympia 2020.

Τότε αποσύρθηκε και όλα τα δεδομένα έδειχναν πως ούτε και φέτος θα κατάφερνε κάτι σπουδαίο. 

Όμως, η αμερικανική επαγγελματική λίγκα του bodybuilding η IFBB Pro League του πρόεδρου Jim Manion, και η διοργανώτρια αρχή του Mr. Olympia με τον νέο ιδιοκτήτη Jake Wood είχαν άλλη άποψη!

Έστειλαν ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Special Invitation) στον Big Ramy και ο Αιγύπτιος bodybuilder μπόρεσε να έρθει στο Ορλάντο της Φλώριδα για να αγωνιστεί.

Δείτε εδώ τον Big Ramy στο Mr Olympia 2020

 

 

Η κατάταξη και τα ποσά

1. Big Ramy, $400,000
2. Brandon Curry, $150,000
3. Phil Heath, $100,000
4. Hadi Choopan, $45,000
5. William Bonac, $40,000

Το Αμερικανικό Όνειρο του Αιγυπτίου

Η νίκη του Big Ramy στέλνει πολλά μηνύματα, είναι η νίκη ενός αγοριού που ξεκίνησε ως φτωχός ψαράς από μια πολυμελή οικογένεια στην Αίγυπτο, και κατάφερε να καταξιωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του επαγγελματικού bodybuilding και στο τέλος να ζήσει το αμερικανικό όνειρο.

Είναι η νίκη ενός bodybuilder που τα προηγούμενα χρόνια αν και είχε την οικονομική στήριξη του σπόνσορα bader boodai από το Κουβέιτ δεν ήθελε η μοίρα να κατακτήσει τον τίτλο, και αυτό εγινε αφότου έφυγε από τόν bader bodai και την ομάδα του Oxygen Gym!

Πηγή: www.bodyandstyle.net

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ