Ο Παναγιώτης Σιώτης γα 4η φορά Γενικός Πρωταθλητής της Wabba

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με μια απίστευτη φόρμα ο Παναγιώτης Σιώτης σάρωσε ακόμη μια φορά και εξελίσσεται σε έναν θρύλο της WABBA.

"Η συνήθεια που έγινε λατρεία" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γενικός Τίτλος του Παναγιώτη Σιώτη, αφού για μια ακόμη φορά επανελήφθη ο θρίαμβός του σε σκηνή της WABBA.

Ο θρύλος Παναγιώτης Σιώτης σάρωσε στο Πρωτάθλημα 2019 της WABBA International Greece, αφήνοντας άφωνους κριτές και θεατές με την χαλύβδινη φόρμα του!

Ο Παναγιώτης Σιώτης, αγωνίστηκε απέναντι σε αξιόλογους αθλητές και χωρίς να αφήσει περιθώριο αμφισβήτησης με μια φόρμα παγκόσμιου επιπέδου, κέρδισε για 4η φορά το Πρωτάθλημα της WABBA (2002-2015-2017-2019)!

To πρώτο μήνυμα του μεγάλου πρωταθλητή, Παναγιώτη Σιώτη:

Φιλες/οι... Νιωθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας... Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου υπεραθλητη.. η πρωταθλητή.. Μου αρέσει αυτό που κάνω κ θέλω συνέχεια να γίνομαι καλύτερος κ να ξεπερνάω τον εαυτό μου κ μόνο... Όρια δε ξέρω αν τα έχω φτάσει η έχω ακόμα... Ένας θεός ξέρει... Έχω μάθει να αγωνίζομαι σκληρά κ να βάζω στόχους. Νιώθω χορτασμενος από τις ευχές σας.. Κ τα όμορφα λόγια σας είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό για μένα.. Μου δίνεται δύναμη να φτάσω στο τέλος της διαδρομής.. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα 15 Ιουνίου wabba international στην Ουκρανία.. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας... Ειλικρινά σας ευχαριστώ.. από καρδιάς...

DSC 0668

DSC 0664

DSC 0685

 

001 xtreme

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ