Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος νέος πρόεδρος της NAC Hellas!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια νέα σελίδα για την NΑC HΕLLAS με αλλαγή σκυτάλης από τον Σοφοκλη Ταίηλορ στον νέο πρόεδρο Δημήτρη Μαρινόπουλο.

Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, ο Σοφοκλής Ταίηλορ ανακοίνωσε μέσω του bodybuilding.gr την αποχώρησή του από την προεδρία της NAC Hellas, με τον 31χρονο Δημήτρη Μαρινόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομοσπονδίας.

Ο καταξιωμένος αθλητής από το Αίγιο έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό των επόμενων αγώνων αρχής γενομένης από το Κύπελλο της NAC που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Αίγιο, εκεί όπου οι αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν θα πάρουν πρόκριση για το Mr-Ms Universe της ΝΑC στις 24 Νοεμβρίου στο Αμβούργο.

Αναλυτικά η δήλωσή του Δημήτρη Μαρινόπουλου: “Η χαρά μου είναι μεγάλη και θα ήθελα να την μοιραστώ με όλους εσάς. Από σήμερα είμαι πρόεδρος του συνδέσμου της NAC International ενός συνδέσμου παγκόσμιου επιπέδου με 50 χώρες μέλη. Ο μικρότερος πρόεδρος στην ιστορία του Ελληνικού bodybuilding. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη. Η επιλογή μου έγινε από τον πρώην πρόεδρο Sofoklis Taylor και τον γενικό πρόεδρο της NAC International που βρίσκεται στην Γερμανία, κύριο Harald Hoyler, τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι. Μεγάλωσα στην επαρχία και ασχολήθηκα σαν αθλητής από μικρή ηλικία με πολλές δυσκολίες. Είμαι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας που μεγάλωσε με αρχές και πίστη. Μέσα από το bodybuilding διαμόρφωσα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου και κατάφερα να κάνω την δική μου δουλειά, καθώς είμαι συνιδιοκτήτης σε γυμναστήριο και σε κατάστημα συμπληρωμάτων. Δεσμεύομαι σε όλους τους αθλητές πως θα δώσω το 100% του εαυτού μου, καθώς είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για το χώρο μας. Νιώθω ευλογημένος που κάνω τα όνειρα στόχους και τα πραγματοποιώ. Σας ευχαριστώ!”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • 10 τροφές γεμάτες πρωτεΐνη
  • 5 βασικοί κανόνες για μια αποτελεσματική σεζόν όγκου
  • Οι πιο ψαγμένες συμβουλές προπόνησης μυϊκής υπερτροφίας
loading...