Ο «αγαλματένιος» Χρήστος Κυριαζής Γενικός Νικητής στο WABBA International Greece Kύπελλο 2019

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο πρωταθλητής από τα Καλύβια επανήλθε στις μεγάλες διακρίσεις μετά από μικρής διάρκειας ξεκούρασης (off season) από τις σκηνές.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 το Πανελλήνιο Κύπελλο της WABBA International, στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου Novotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Στην κατάμεστη αίθουσα οι πρωταθλητές των μεγάλων κατηγοριών αναμετρήθηκαν σε μια αμφίρροπη τελική μάχη, όπου στα σημεία ο Χρήστος Κυριαζής επικράτησε του Γιάννη Λεώδη και κατέκτησε επάξια τον Γενικό Νικητή της σπουδαίας διοργάνωσης.

Το βραβείο του πιο συμμετρικού αθλητή του αγώνα με τίτλο "Φώτης Πλευρίτης" πήρε ο Γιάννης Λεώδης, το οποίο παρέλαβε από την σύζυγο του αείμνηστου αθλητή την Κατερίνα Πλευρίτη.

Στις όμορφες στιγμές το Guest Posing της Βίκυς Μουτοπούλου, καθώς και η συμμετοχή της κυπριακής αποστολής συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της WABBA Κύπρου, κ. Κυριάκο Γεωργίου.

Ο αγώνας αποτελούσε πρόκριση για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Hercules Olympia της WABBA Ιnternational στις 1 Δεκεμβρίου στην Πορτογαλία.

wb over2019

overall2 wabba19

overall wabba19

wabba2019

wabba19

kiriazis 1

wabba kiriazis

kyriazis wabba

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ