Μεγάλες επιτυχίες για την αποστολή της NAC Hellas στη Γερμανία

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρωτιές και διακρίσεις, που ανέβασαν τη γαλανόλευκη στο βάθρο γεμίζοντας με περηφάνια τους συμμετέχοντες, πέτυχε η ελληνική αποστολή των έξι συνολικά αθλητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Bodybuilding NAC International Mr & Ms Universe που διεξήχθη στις 24 Νοεμβρίου στο Αμβούργο της Γερμανίας, με επικεφαλής της αποστολής τον αιγιώτη πρόεδρο της NAC Hellas Δημήτρη Μαρινόπουλο.

Οι Έλληνες αθλητές προκρίθηκαν για τη συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμό του Αμβούργου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κυπέλλου που διεξήχθη στο Αίγιο στις 10 Νοεμβρίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 260 αθλητές από 50 χώρες-μέλη της NAC και όπως τονίζει, μιλώντας στο filodimos.gr ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, ο αγώνας είχε φοβερό ανταγωνισμό και δυνατά line-up. Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν η πλούσια συγκομιδή για την Ελληνική αποστολή και ο Δημήτρης δικαίως δεν κρύβει τη χαρά του και την περηφάνεια του γιατί στο πρώτο του ταξίδι ως πρόεδρος της NAC Hellas σήκωσε τη γαλανόλευκη στο πρώτο σκαλί.

Τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αποστολής

Χατζής Μαρίνος Μen's Physique 3η θέση
Ζωγράφος Γιώργος Μen's Physique (εκτός δεκάδας)
Παπαδογιάννης Σωτήρης Αthletic II (εκτός δεκάδας)
Αρτινός Στάθης Men Body II (εκτός δεκάδας)
Λεώδης Γιάννης Μasters 50+ 2η θέση
Χαρδαβέλλας Γιώργος Men Body IIΙ 1η θέση

Tην αποστολή συνόδευσαν εκ μέρους της NAC Hellas, εκτός από τον αιγιώτη πρόεδρο, o Σοφοκλής Ταίηλορ και ο Βασίλης Πάλλης.

Ο Πρόεδρος της NAC Hellas, Δημήτρης Μαρινόπουλος, άφησε στο διαδίκτυο το εξής μήνυμα: "Η χαρά είναι μεγάλη και διπλή! Επιστροφή με τους πρωταθλητές μας.Μια αποστολή απόλυτα επιτυχής σε ένα από τα πιο δύσκολα Universe που έχω παρακολουθήσει προσωπικά. Κατηγορίες 25-30 αθλητών που πραγματικά δίνουν αξία σε κάθε θέση.Μονο χαρά και τιμή για αυτά τα παιδιά που στην πρώτη μου αποστολή σαν πρόεδρος είχα την τιμή να σηκώσω την γαλανόλευκη".

46637921 10218440224742624 2734187622426476544 n

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ