Μεγάλη εμπειρία για Γ. Μαργαρίτη και Κ. Στεφανίδη στο Elite Pro World Championships

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα δυο ελληνικά "βαριά πυροβολικά" συμμετείχαν στην κατηγορία Elite Pro Classic Physique

Ξεχώρισαν οι Έλληνες πρωταθλητές σωματικής διάπλασης Κώστας Στεφανίδης και Γιώργος Μαργαρίτης στο Elite Pro World Championships, τον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς τoυ επαγγελματικού επιπέδου της ΙFBB International, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, παράλληλα με το Arnold Classic Europe στη Santa Susanna της Ισπανίας.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία τους και η άριστη σωματοδομή τους στην κατηγορία Men’s Physic. Πήραν την 11 θέση ανάμεσα σε 14 επαγγελματίες αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Μαργαρίτης

Δυο ΑΓΩΝΕΣ μοναδικοί, την ίδια μέρα, στην ίδια σκηνή.
Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση που κατάφερα και πάτησα σε αυτή τη σκηνή.
Αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία μου.
•Στον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα.
•Στον πιο δύσκολο επαγγελματικό αγώνα που διοργανώνει η IFBB.
•Στον πρώτο μου αγώνα στην Classic Physique.
•Εν μέσω πανδημίας.. και πόλλων άλλων ανασταλτικων παραγόντων που δεν χρειαζαται να αναλυθούν. Παρόλα αυτά όμως,
Έλαβα την 11η θέση, παρά μια ώστε να διαγωνιστώ για θέση στη 10αδα (κάτι που δεν θέλω και δεν θα το σχολιάσω, όσο και αν μέσα μου μου αφήνει πικρία γιατί άξιζα με την εικόνα μου πολλά..), αλλά αυτά που έχω αποκομίσει δεν περιγράφονται με λόγια.
Μοναδική εμπειρία και εφόδιο για το μέλλον. Μέσα από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερα και ήρθα εδώ, δίνοντας την ψυχή μου επάνω στη σκηνή.

Κώστας Στεφανίδης

Παρόλο την δύσκολη εποχή λόγο Covid έκανα καλή προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι περιμένετε να γράψω κάποιο σχόλιο για τον αγώνα. Άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον, άλλοι από απλή περιέργεια. ΓΙΑΤΊ ΚΏΣΤΑ ΕΚΤΌΣ 10ΆΔΑΣ; Ξέρω όταν είμαι καλός και πότε όχι, σήμερα κακός δεν ήμουν. Επίσης γνωρίζω τα αδύναμα σημεία μου τα οποία πρέπει να δουλέψω. Υπάρχουν πράγματα τα οποία με χάλασαν τις τελευταίες μέρες αλλά δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα σε αυτά. Βασικά ξενέρωσα, το παράλογο είναι ότι θα το ξανά έκανα ας ήξερα την κατάληξη. Επιλογή μου ήταν, δεν μετανιώνω για τους 15 μήνες που έκανα προετοιμασία να ανέβω στην σκηνή για εφτά λεπτά και τριαντατέσσερα δευτερόλεπτα. Ολογράφως γιατί έτσι παρατείνω τον χρόνο στον οποίο βρέθηκα στην σκηνή του Arnold Classic Europe 2020 στην Αγία Σουζάνα της Ισπανίας.

Η επίσημη κάρτα των αποτελεσμάτων:

130922689 10222329799449724 9144697760733974340 o

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ