Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Δ. την 24/01/2021

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πραγματοποιήθηκε την 24 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη για το νέο έτος συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με θέμα την ενημέρωση των μελών του για την τρέχουσα κατάσταση και τις ενέργειες του προεδρείου το τελευταίο διάστημα.

Η συνεδρίαση, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία όλα τα μέλη εξέφρασαν τις θέσεις τους για σειρά ζητημάτων της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Δ. κ. Κολιγκιώνης εξέφρασε στα μέλη την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το σύνολο των σωματείων της Ομοσπονδίας εγγράφτηκαν επιτυχώς στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. αποδεικνύοντας την άρτια οργάνωση τους και που είχε ως αποτέλεσμα όλα τα Σωματεία να λάβουν την έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου.

Εν συνεχεία συζητήθηκαν θέματα στον τομέα της εκπαίδευσης (Επιμορφωτικά Σεμινάρια της IFBB-Σχολή Προπονητών Γ.Γ.Α. ) ενώ εγκρίθηκαν νέα σωματεία-μέλη που αιτήθηκαν την ένταξη τους στην Π.Ο.Σ.Δ.
Τέλος,αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της Ομοσπονδίας στις 27 Μαρτίου 2021 όπου θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων που έχουν εγγραφεί στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΣ Αναστάσιος
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΛΙΑΦΑΣ Στυλιανός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ