Δυο bodybuilders πιάστηκαν στα χέρια και «σείστηκε» το έδαφος (vid)

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ένας από τους δυο ρίχνει κουτουλιά στον άλλον και μετά ακολουθεί το χάος.

Η συμπλοκή δύο αθλητών bodybuilder προκαλεί σοκ, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Οι δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στον καυγά είναι οι Hossein Yakiboy Balapour και Marven Yacoub. Το άγριο περιστατικό συνέβη στην περασμένη εβδομάδα και έχει καθηλώσει την κοινότητα του bodybuilding.

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές ποιος ήταν ο λόγος που οι δύο αθλητές ήρθαν στα χέρια. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει διχάσει τον κόσμο, καθώς οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις. Μάλιστα παλαιότερα ο Marven έχει αποκαλέσει τον Hossein, «αδερφό μου».

 

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ένας από τους δυο ρίχνει κουτουλιά στον άλλον και μετά ακολουθεί το χάος. Οι άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να ηρεμήσουν τους δύο άνδρες, προτού τα πράγματα ξεφύγουν.

Ο Balapour είναι Ιρανός πρόσφυγας και πρόσφατα αποφυλακίστηκε. Είναι γνωστός, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να κάνει επίδειξη πλούτου, μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι 2 μέτρα, με τέλειο σώμα, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ», είχε δηλώσει σε μια από τις συνεντεύξεις του. Το 2018 είχε αναφέρει πως βγάζει 1,500€ για κάθε post που ανεβάζει στο Instagram.

Από την άλλη και ο Yacoub είχε καταδικαστεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης αλλά τελικά αποφυλακίστηκε νωρίτερα, λόγω καλής διαγωγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ