Βαθύ πένθος για τον θάνατο 43χρονου bodybuilder από την Καρδίτσα

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ελληνικού bodybuilding με την είδηση της αδόκητης απώλειας ενός νέου ανθρώπου με σπουδαία παρακαταθήκη στο σιδερένιο άθλημα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιτώνα, πατέρας 2 παιδιών, αθλητής και προπονητής του Bodybuilding με καταγωγή από την Καρδίτσα.

Ο Γιώργος Τσιτώνας, είχε διακριθεί τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις όσο και σε ευρωπαϊκές υπό την αιγίδα της IFBB και της NABBA.

Ο αείμνηστος bodybuilder γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 10 Ιουλίου του 1975 και από τα 17 του ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες. Αγαπούσε τρελά το άθλημα του bodybuilding, διατηρούσε κατάστημα με συμπληρώματα και αθλητικά είδη στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα εργάζονταν ως personal trainer, βοηθώντας ανθρώπους να αλλάξουν το σώμα τους και τον τρόπο ζωής τους καθώς επίσης και αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι του fitness και του bodybuilding τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Με το κιck boxing ασχολήθηκα για άλλα 8 χρόνια,και αφού πήρα την μαύρη ζώνη και έκανα και κάποιους διασυλλογικούς αγώνες, μεταπήδησα στο αγωνιστικό bodybuilding» και συνεχίζει «Ο πρώτος μου αγώνας ήταν το 2004 και από τότε έχω κάνει τουλάχιστον 15 αγώνες, κερδίζοντας αρκετές δεύτερες και τρίτες θέσεις».

Ο Γιώργος Τσιτώνας έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 43 ετών με τους λόγους να μην έχουν γίνει γνωστοί.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ